Wednesday, 22 September 2021

Indian FTR nieuw geluid + Euro 5

 

 

 

- PERSBERICHT -


De uitlaatfabrikanten van Dr. Jekill & Mr. Hyde hebben een nieuwe uitlaat gereleased voor het nieuwste Euro 5 Indian FTR-model. "The Arcade", zoals de uitlaat heet, is niet alleen Euro 5 goedgekeurd; het wordt geleverd met een geluidsupdate die ook beschikbaar is voor de Euro 4-modellen.

 

 

 // SOUND UPDATE 
Naast het ontwikkelen van nieuwe uitlaatsystemen, werkt Dr. Jekill & Mr. Hyde altijd aan de verdere doorontwikkeling van hun bestaande producten. Dit leidde ertoe dat de binnenkant van "The Arcade" een upgrade heeft gekregen. De nieuwe uitlaat heeft hierdoor een zwaarder en voller geluid en het verschil tussen open en gesloten klep is groter dan voorheen. De verbeterde uitlaat is beschikbaar voor alle Indian FTR-modellen.

 

The Arcade for Indian FTR Soundcheck

 

 // NU BESCHIKBAAR 
The Arcade is verkrijgbaar via Indian dealers en wordt geleverd in een lower of upper versie, beide verkrijgbaar in titanium of zwart. Klanten kunnen kiezen uit verschillende end caps om het uiterlijk van hun uitlaat zelf te customizen. Zoals bij alle Dr. Jekill & Mr. Hyde producten kan de rijder alle opties selecteren in de Dr. Jekill & Mr. Hyde online configurator.


 

 

No comments:

Post a Comment