Wednesday, 18 August 2021

4 September 2021 Opening nieuwe zaak South-East Motorcycles in Beugen

 

 

 

 

 

 

 

Open dag


Over een paar weken is het zover. De opening en open dag van het nieuwe pand in Beugen! We hebben al heel wat standhouders, bekende gezichten maar ook nieuwe gezichten. Ook is er live muziek van The Pukes. De voorbereiding zijn in volle gang om er een onvergetelijke dag van te maken. 

Graag willen we wel iedereen verzoeken om de 1,5 m regel te respecteren en na te leven. We proberen een zo goed en veilig mogelijke dag te organiseren maar dat moeten we wel met z'n allen doen! Voel je je niet goed, heb je (vage) klachten of heb je twijfels, blijf dan thuis! Je bent altijd welkom om op een ander moment de nieuwe zaak te bewonderen. 

 

Voorzijde klaar!


Zoals in de vorige nieuwsbrief te lezen was, hebben we de voorkant van het terrein beklinkerd voor meer parkeervoorzieningen. Deze is klaar en mag vol op gebruikt worden. Ook tijdens de open dag zullen we hier goed gebruik van maken. De zwarte split zorgt voor schoon in- en uitstappen van de auto en maakt het plaatje compleet.

South-East Custom


Wicked!

Deze bobberstyle softail is gebouwd in opdracht van een klant. Is ie niet fantastisch?!
Voorzien van:

  • 240 achterband
  • Big Spoke wielen
  • Z-bar
  • Blacked-out
  • Big Radius uitlaat

Denk je: Dit wil ik ook. Dat kan! Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om jouw Harley-Davidson te (ver)bouwen naar jouw specifieke wensen. Stuur een mail naar info@south-eastmotorcycles.nl of bel naar 0485-361205 voor de mogelijkheden. 
 

Kleding


Ben jij toe aan een nieuwe outfit voor op je motor, die veilig is en er ook nog eens heel gaaf uit ziet? Bij South-East kun je een outfit scoren van top tot teen. Helm, jas, handschoenen, broek, schoenen, accessoires, een complete outfit geheel in stijl.
Hieronder hebben we twee voorbeelden van outfits, dames en heren. Spreekt het je aan? De artikelen zijn verkrijgbaar bij ons in de webshop of in de winkel!

De komende tijd zullen er verschillende outfits gedeeld worden op facebook en instagram voor meer inspiratie!

Agenda

  • 4 September: Open dag South-East Motorcycles
  • 18 December: Christmas Party bij South-East Motorcycles

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!

No comments:

Post a Comment