Thursday, 29 July 2021

GP Products breidt het merkenportfolio uit!

Welkom in de wereld van premium merken!

 Loon op Zand, Nederland, 22 juli 2021 - In 2006 is GP Products gestart met het distribueren van Akrapovič motoruitlaatsystemen in de BeNeLux en later in Duitsland. In 2016 volgde een geleidelijke uitbreiding met de merken Scorpion en KessTech voor de BeNeLux. Deze uitlaatsystemen zijn goed ontvangen in de markt en hebben meer en meer bekendheid gekregen bij de eindconsument. Dit komt door de hoge kwaliteit van de producten, het inspelen op de behoefte van de markt en het hoge serviceniveau waar GP Products bij zijn dealers om bekend staat. Na het succesvol distribueren van deze merken is het merkenportfolio verder uitgebreid. Sinds een jaar heeft GP Products Rotobox en Cult-Werk aan het merkenportfolio toegevoegd. Rotobox levert hoogwaardige Carbon velgen voor motoren. Cult-Werk is gespecialiseerd in custom parts voor de motormerken Harley-Davidson en Indian. De meest recent toegevoegde merken zijn tuning software van PN-Performance en sportuitlaten van het welbekende merk Remus. Remus is

fabrikant van high performance auto- en motoruitlaatsystemen. De producten van Remus kenmerken zich door de perfecte pasvorm en een geweldige sound. Met de combinatie van deze merken voorziet GP Products in de complete vraag vanuit de motorbranche.

 

Naast de motortak wordt ook de automotive tak verder uitgebreid. Na de start met Akrapovič auto uitlaatsystemen in 2008, volgde enkele jaren daarna Eventuri en Scorpion. Recentelijk zijn ook de distributierechten verworven van o.a. Novitec, Inozetek, Urban, Goodwool en HRE Wheels. Naast de uitbreiding van het merkenportfolio zijn er ook nog meer ontwikkelingen binnen GP Products. Het sales team is flink uitgebreid om zo de service die u van GP Products gewend bent te kunnen blijven waarborgen.

Een andere ontwikkeling binnen GP products is een extra focus op de duurzame ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche. Met de fietsmerken Greyp, My Esel en Silverback begeeft GP Products zich nu ook op de fietsenmarkt.

“Onze klanten kunnen we nu het complete productportfolio aanbieden, van uitlaten tot velgen en van stylingparts tot tuningsoftware, dit alles van de beste merken die er op de markt te verkrijgen zijn,'' verder verklaart Marc Goutziers, directeur van GP Products. 'Dit tegen een gezonde marge voor onze B2B klanten met het serviceniveau en de prijstransparantie die ze van ons gewend zijn. Alleen merken in het hoogste segment van de markt waar we zelf alle ins en outs van begrijpen, voegen we graag toe aan ons portfolio.' Marc eindigt met: 'De combinatie van het merkenportfolio en echte kennis van de producten zullen succesfactoren blijken in deze markt, waarop ik trots ben dat wij een pioniersrol vervullen. Voor verdere informatie verwijs ik u graag door naar onze vernieuwde website; gpproducts.eu.'' 

 


Met deze ontwikkelingen is GP Products in één klap een toonaangevende distributeur in Europa voor premium after-market merken in het hoogste segment voor de automotive, motor- en fietsen markt.


GPProducts   
De Hoogt 61    
5175 AX Loon op Zand           

+31 (0) 416 660 663    
info@gpproducts.eu
www.gpproducts.eu

No comments:

Post a Comment