Friday, 30 April 2021

Dr. Jekill & Mr. Hyde // Triumph Motorcycles

 

 

 

 

"Ride Classic - Sound Legendary" 


Uitlaatfabrikant Dr. Jekill & Mr. Hyde heeft een nieuw elektronisch regelbaar uitlaatsysteem voor Triumph Motorcycles ontwikkeld, dat beschikbaar is voor drie 'modern classic' modellen: de Bonneville Bobber, de Bonneville Speedmaster en de Speed Twin.

 

 

 // THE EXHAUST VOOR TRIUMPH 
Dr. Jekill & Mr. Hyde biedt een volledig street legal uitlaatsysteem dat wordt geleverd met een standaardgarantie van 4 jaar. Met een simpele druk op de knop kan de rijder kiezen tussen de stille Dr. Jekill-modus, de zware Mr. Hyde-modus of de Dynamic-modus daartussenin. Dankzij de slimme software die subtiel ingrijpt, rijd je altijd legaal in alle modi.

De uitlaat is beschikbaar voor de EURO-4 Bonneville Bobber-, Bonneville Speedmaster- en Speed Twin-modellen. In de toekomst is het bedrijf van plan een breder scala aan Triumph-motorfietsen uit te rusten met hun producten. De voorbereidingen voor de EURO-5 Triumph-motoren zijn reeds begonnen.

 

 

Bekijk de onderstaande video om een indruk te krijgen van de nieuwe Dr. Jekill & Mr. Hyde uitlaat voor Triumph Motorcycles.

 

VIDEO: Dr. Jekill & Mr. Hyde presenteert: The Exhaust voor Triumph Motorcycles

 

 

 // ONLINE RELEASE VAN THE EXHAUST 
Op donderdag 6 mei om 20:00 lanceert Dr. Jekill & Mr. Hyde de nieuwe uitlaat met een kort online event. Het is live te bekijken via het YouTube-kanaal en de Facebook-pagina van het bedrijf. Er wordt gesproken over het concept achter de uitlaat, ziet de technische details en meer.

 

 

 

 

 

 // DE SOUND VAN THE EXHAUST 
Dr. Jekill & Mr. Hyde gebruikten opnieuw hun bekende concept van  3 verschillende Soundmodi bij het ontwikkelen van het uitlaatsysteem voor Triumph. Het geluid is ontworpen om rijders een aanzienlijke upgrade van hun rijervaring te geven, maar toch trouw te blijven aan de iconische Triumph-motor en het geluid dat daarbij hoort.

 

VIDEO: Triumph Bonneville Bobber // 3 verschillende sound modes

 

 

 // DESIGN & LOOKS 
De uitlaat wordt geleverd als slip-on voor alle drie de modellen en is verkrijgbaar in zwart en brushed. De uitlaatsystemen voor de Bobber en Speedmaster hebben een Slashcut end cap en de Speed Twin wordt geleverd met een Streetfighter end cap. Deze zijn beide verkrijgbaar in zwart en aluminium. Voor wie een andere end cap wil, kan deze via de dealer wisselen. Alle beschikbare opties zijn zichtbaar in de online configurator van Dr. Jekill & Mr. Hyde op https://configurator.jekillandhyde.com/triumph

 

 

 

 

 


 

No comments:

Post a Comment