Thursday, 18 February 2021

Learn Linkert carburetor repair

 Learn Linkert carburetor repair

Ger Dijkshoorn deelt zijn technische kennis al tientallen jaren met de lezers van diverse motorbladen. Veel trouwe fans lezen zijn artikelen met tips en tricks om klassieke Harleys te repareren en verbeteren. Speciaal voor de oude Harley modellen met een Linkert carburateur heeft Ger een boekje geschreven in de Nederlands taal.


Op bijna 40 pagina’s kun je alles lezen over de geschiedenis, modellen overzicht, afstelling en revisie van deze icoon onder de carburateurs met duidelijke foto’s en illustraties. Zodra het mogelijk is, na de corona beperkingen, gaat MotorcycleAcademy starten met sleutelcursussen speciaal gericht op oude Harley modellen in de authentieke werkplaats van Harley-Davidson Service G. Dijkshoorn te Utrecht.

 Het 'Learn Linkert carburetor repair' boekje is te koop voor € 9,50 en verkrijgbaar bij: Harley-Davidson Service G. Dijkshoorn, Amaliastraat 3, 3522 AS Utrecht (zie de site www.prostreetholland.com voor de openingstijden). Mail gerdijkshoorn@gmail.com 

en via MotorcycleAcademy Johan Horalaan 4, 9681 CG Midwolda (op cursusdata) of te bestellen via info@motorcycleacademy.nl

Opsturen per post is natuurlijk ook mogelijk (€ 9,50 + verzendkosten). Vergeet niet in de mail je naam en volledig adres te vermelden. Je ontvangt dan een factuur per mail retour. Na ontvangst van de betaling wordt het boekje opgestuurd.

No comments:

Post a Comment