Wednesday, 2 December 2020

TRIUMPH NIJMEGEN NIEUWE DEALER


Triumph Benelux is verheugd om aan te kondigen dat per 1 januari 2021 een nieuwe Triumph dealer in Nijmegen zal starten

Na enkele maanden van voorbereiding zijn wij verheugd om mee te kunnen delen dat we een nieuwe partner gevonden hebben in TLM te Nijmegen. TLM is een motorzaak met een rijke historie en is een begrip op het gebied van exclusieve, Italiaanse motoren. Vanaf 2021 zullen zij de bedrijfsactiviteiten uitbreiden en zal het Triumph dealerschap onder de naam Triumph Nijmegen gestart worden. Dit houdt in dat er vanaf volgend jaar ook in het Zuidoosten van Nederland een vertrouwd adres zal zijn voor de allermooiste en meest exclusieve, Engelse motoren van het merk Triumph. Triumph Nijmegen zal als regionale dealer fungeren voor het gebied onder de rivieren (van Nijmegen tot aan Limburg). Momenteel wordt de zaak verbouwd tot Triumph World Black Store om vanaf januari als Triumph Nijmegen de deuren te kunnen openen.

Overigens ook een mooi moment om als dealer in te stappen met de komst van de nieuwe Trident en Tiger 850 Sport aan het einde van januari. De opening zal tevens gepaard gaan met een aantal activiteiten om de nieuwe 2021 modellen onder de aandacht te brengen van het grote publiek, zoals de Trident Preview Tour en de Triumph Triple Days.

TRIDENT PREVIEW TOUR.

De Trident komt naar je toe op vrijdag 8 januari bij Triumph Nijmegen! Ter ondersteuning van de opening van Triumph Nijmegen zal de nieuwe Triumph Trident al op vrijdag 8 januari te zien zijn bij TLM. Gedurende de dag zal een Triumph-bus met aanhanger met daarop een grote ‘modelauto-

doos’ waarin de Trident vanuit alle hoeken duidelijk zichtbaar is rondrijden in steden als: Nijmegen, Den Bosch & Oss om vervolgens aan het einde van de dag tussen 17:00 en 19:00 uur te stoppen bij Triumph Nijmegen. Daar zal de nieuwe Trident en Tiger 850 Sport in de showroom worden geplaatst, zodat de consument deze kan aanschouwen en erop kan plaatsnemen. Neem contact op met TLM voor verdere details en spreek een tijdstip voor bezichtiging af. Houd rekening met de op dat moment geldende RIVM-richtlijnen ter voorkoming van verspreiding van het virus en respecteer 1,5 meter afstand van elkaar.

 TRIDENT 1ST EDITION

Speciaal voor de snelle beslissers heeft  Triumph Benelux tevens een exclusieve 1st Edition van de nieuwe Trident gelanceerd. Deze 1st Edition is een SILVER ICE DIABLO RED Trident met het grote Triumph-logo op de tank, voorzien van een after market 1st edition pakket met: 1st Edition-badge, flyscreen, lower belly panels, bar-end spiegels en finishers, passenger grab rails en Bluetooth connectivity-kit met bevestigingsmodule. Voor dit 1st- Edition-pakket betaalt de consument slechts € 660,- extra en is inclusief montage! De Trident 1st Edition is in een gelimiteerde oplage van 22 stuks vanaf eind januari verkrijgbaar in de Benelux. Informeer bij Triumph Nijmegen naar de details.

TRIUMPH TRIPLE DAYS (vanaf 22 januari)

Vanwege de ‘aangepaste’ vorm van de Motorbeurs Utrecht 2021 brengt Triumph Motorcycles Benelux de Motorbeurs dit jaar naar de dealers. Bekijk de nieuwe product line-up in de showroom van Triumph Nijmegen, inclusief de gloednieuwe Trident 660, de Tiger 850 Sport en een nog nader aan te kondigen model. Naast deze nieuwe modellen zijn er nieuwe Best of British promoties en aantrekkelijke financieringsmogelijkheden voor de Triumph van uw dromen. Binnen de dan geldende COVID-19-restricties zijn de consumenten van harte welkom bij Triumph Nijmegen om de nieuwste modellen te komen bekijken. Op 30 januari hebben we echter nóg iets nieuws bij Triumph Nijmegen, want dan is namelijk een nog nader aan te kondigen model te bezichtigen voordat deze uiteindelijk in de showroom komt te staan. Genoeg reden dus om een bezoek te brengen aan Triumph Nijmegen, Lagelandseweg 66, 6545 CG, Nijmegen. 

No comments:

Post a Comment