Thursday, 24 December 2020

MO­TO­ROU­TLET­BEURS UTRECHT GE­AN­NU­LEERD

 

MO­TO­ROU­TLET­BEURS UTRECHT
GE­AN­NU­LEERD

MOTORoutletbeurs Utrecht geannuleerd

Utrecht, 24 december 2020 – MOTORoutletbeurs Utrecht, die gepland staat voor 19 tot en met 21 februari 2021 bij Jaarbeurs in Utrecht is geannuleerd. De huidige, strenge lockdown, die tenminste tot 19 januari 2021 duurt en de onzekerheid over wanneer Jaarbeurs daarna weer open kan, liggen ten grondslag aan deze beslissing.De overheid zal op 12 januari 2021 duidelijkheid geven over wat er vanaf 19 januari weer mogelijk is. Als pas eind januari de maatregelen worden versoepeld is het niet haalbaar om alsnog een goede invulling te geven aan deze speciale editie.

Alternatieven

Eerder dit jaar bleek al dat een reguliere MOTORbeurs Utrecht met de kwaliteit die de organisatie wil bieden, niet kon worden georganiseerd. De anderhalvemeter- en veiligheidsregels die van toepassing zijn maakten het onmogelijk om de start van het motorseizoen met 90.000 bezoekers in Utrecht te vieren. Jaarbeurs is nog in overleg met haar partners om te kijken hoe toch gezamenlijk het motorseizoen gestart kan worden, zodat exposanten en bezoekers met elkaar in contact kunnen blijven.

Op de hoogte blijven kan eenvoudig door aanmelding voor de nieuwsbrief van MOTORbeurs Utrecht en het volgen van de Facebook pagina.

Save the date

Van donderdag 24 t/m zondag 27 februari 2022 staat de eerstvolgende, traditionele MOTORbeurs Utrecht gepland. Wederom groot en ruim opgezet met het meest complete aanbod wat de motorbranche te bieden heeft aangevuld met entertainment en gezelligheid.

No comments:

Post a Comment