Wednesday, 23 December 2020

Indian Motorcycle Benelux verwelkomt een nieuwe dealer voor het nieuwe jaar

Antwerp Motor Store opent op 2 januari zijn deuren als officiële dealer van Indian Motorcycle.

Indian Motorcycle Benelux 

verwelkomt een nieuwe dealer voor het nieuwe jaar

 Indian Motorcycle Benelux verwelkomt een nieuwe dealer voor het nieuwe jaar

Antwerp Motor Store opent op 2 januari zijn deuren als officiële dealer van Indian Motorcycle.

Indian Motorcycle Benelux heeft Antwerp Motor Store aangesteld als de officiële dealer voor de regio Antwerpen, die daarmee het stokje overneemt van Bikes & More, waarvan de eigenaren, Dirk en Godelieve Praet, gaan genieten van hun welverdiende pensioen.

“We bedanken Dirk en Godelieve voor hun belangrijke bijdrage aan de snelle groei van het merk Indian Motorcycle in België en wensen hen het allerbeste voor hun pensioen,” aldus Lynda Provoost, marketingmanager van Indian Motorcycle Benelux. “En terwijl we afscheid nemen van Bikes & More, verwelkomen we Antwerp Motor Store bij de familie, een sterk team met een lange geschiedenis van groei.”

De eigenaren van Antwerp Motor Store, Luc Collard en Anthonie Broodhaers, die gespecialiseerd zijn in tweedehands Amerikaanse V-twins, hebben een constante groei doorgemaakt en zijn in hun 14-jarige bestaan al drie keer naar een groter pand verhuisd. De nieuwste locatie van Antwerp Motor Store is nu de thuisbasis voor Indian Motorcycle geworden, als onderdeel van het officiële Indian Motorcycle-netwerk.

“Anthonie en ik zijn al heel lang vrienden en hebben altijd een passie voor motorfietsen gedeeld,” aldus Luc Collard. “We begonnen het bedrijf hobbymatig in een klein magazijn waar we aan een klein aantal motorfietsen werkten. Maar naar verloop van jaren groeide dit uit tot Antwerp Motor Store. Samen met monteur Jaimie, die ons drie jaar geleden kwam versterken en verantwoordelijk is voor de werkplaats, zijn we zeer verheugd een officiële dealer voor Indian Motorcycle te worden”.

“Toen we te horen kregen dat Dirk en Godelieve van Bikes & More met pensioen zouden gaan, hoefden we niet lang na te denken” ging Anthonie Broodhaers verder. “We wisten meteen dat we hen wilden opvolgen als dealer in de regio Antwerpen, omdat we zeer enthousiast zijn over Indian Motorcycle en veel ervaring hebben met V-twins. Bij het volgen van de ontwikkelingen van de afgelopen jaren, waren we erg enthousiast over wat we zagen: de uitbreiding van het aanbod elk jaar, de prachtige modellen en de superieure technologie.”

Luc, Anthonie en Jaimie openen hun deuren als de nieuwe officiële Indian Motorcycle-dealer op 2 januari 2021. Ze kijken er ook naar uit om iedereen te verwelkomen tijdens de ‘open dagen’ op 16/17, 23/24 en 30/31 januari waaraan ze deelnemen en waar klanten kunnen profiteren van gratis onderdelen, kleding en accessoires ter waarde van € 1500 bij de aanschaf van een nieuwe Indian Motorcycle.

Ga voor meer informatie over Indian Motorcycle en Antwerp Motor Store naar:

Website: www.indianmotorcycle-antwerpen.comNo comments:

Post a Comment