Wednesday, 25 November 2020

Project 21: 2-in-1 Clubstyle/Performance uitlaat

 

 

 

- PERSBERICHT - 


"Your riding style might get you in trouble… your exhaust won't!" 

Was het motto dat de uitlaatexperts van Dr. Jekill & Mr. Hyde kozen toen Project 21 startte. Onder deze naam werd een 2-in-1 uitlaatsysteem voor clubstyle / performance-rijders ontwikkeld, dat nu beschikbaar is voor Milwaukee-Eight Softail-modellen.*

 

*Beschikbaar voor Street Bob // Fat Bob // Low Rider // Low Rider S // Breakout / Fat Boy // Heritage // Standard // Deluxe // Slim
Niet beschikbaar voor: Sport Glide // FXDR

 

 

 // JEKILL GAAT CLUBSTYLE 
Ontstaan in de MC-cultuur, onder motorrijders die lange afstanden moesten rijden, groeide er een beweging om Harleys te customizen op het gebied van performance in plaats van de looks. Alles wat je aan je motor veranderde, was erop gericht de bike sneller te maken, de handling beter te maken en zo schuin mogelijk door de bocht te kunnen gaan. Begonnen met de FXR, geoptimaliseerd met de Dyna en nu geïmplementeerd in de nieuwe Softails, is clubstyle iets dat niet kan worden genegeerd in de hedendaagse Harley-scene. Voor Dr. Jekill & Mr. Hyde was het niet meer dan logisch om een uitlaat te ontwikkelen die speciaal voor deze scene is ontworpen. Samen met gerenommeerde partners uit de clubstyle & performance scene zijn we daarom Project 21 gestart: het maken van de ultieme elektronisch regelbare clubstyle / performance 2-in-1 uitlaat!

 

 

 

 // THE EXHAUST 
Check onderstaande video om even beeld the krijgen van de nieuwe Dr. Jekill & Mr. Hyde clubstyle / performance uitlaat! 

 

VIDEO: Dr. Jekill & Mr. hyde presenteert: 'Twenty-One'.

 

 

 // DE ‘TWENTY-ONE’ - EEN UNIEKE ELEKTRONISCH REGELBARE UITLAAT 
Na maanden van ontwerpen, bouwen en prototypes testen, presenteert Dr. Jekill & Mr. Hyde de 'Twenty-One', een unieke 2-in-1 elektronisch regelbare uitlaat voor Milwaukee-Eight Softail-modellen. De Twenty-One is gemaakt voor een publiek dat het rijden op een Harley naar een geheel nieuw niveau van performance en handling wil tillen. Met dit in gedachten creëerde Dr. Jekill & Mr. Hyde een uitlaat die aan alle behoeften van de clubstyle / performance-scene voldoet, zonder de karakteristieke eigenschappen en kenmerken van een Dr. Jekill & Mr. Hyde uitlaatsysteem op te geven.

 

 

 

 // DESIGN & LOOKS 
De Twenty-One bestaat uit een compleet uitlaatsysteem met een bochtenset en demper. Het systeem is lichter dan OEM-systemen en heeft een optimale bodemspeling zodat je perfect door de bochten kunt rijden. Net als alle andere Dr. Jekill & Mr. Hyde systemen, is de Twenty-One volledig aanpasbaar. Het systeem is verkrijgbaar in zwart of brushed en met een slashcut of streetfighter end cap. de header kan volledig worden afgedekt met hitteschilden, maar een minimale optie is ook beschikbaar. Alle mogelijke configuraties zijn te zien in de online configurator.

 

 

 

No comments:

Post a Comment