Tuesday, 29 September 2020

TRIUMPH TRIDENT IN LAATSTE TESTFASE

 TRIUMPH TRIDENT IN LAATSTE TESTFASE 

 De introductie van een nieuwe driecilinder in de competitieve roadster-middenklasse nadert. 

De Triumph Trident testfotografie toont het geheel nieuwe model dat in de laatste testfase zit in en rond Triumph’s hoofdkwartier in Hinckley UK, waar de nieuwe Trident is ontworpen en ontwikkeld.


·         De compleet nieuwe Triumph Trident tijdens de laatste tests in Hinckley, UK.

·         Met drie belangrijke selling points:

- Driecilinder vermogen en koppelrijke prestaties

- Standaard toonaangevende technologie

- Triumph’s toegankelijke wendbaarheid en het vertrouwenwekkende rijgedrag

·         Het nieuwe “instapmodel” binnen Triumph's bekroonde Triple roadster line-up zal  

·         concurrerend geprijsd zijn en aantrekkelijk voor een nieuwe generatie rijders

·         Beschikbaar bij Triumph-dealers voorjaar 2021

·         Binnenkort complete onthulling

 Na de onthulling van het Trident ontwerpprototype in het London Design Museum in augustus 2020, tonen de testfoto’s de laatste fase van de ontwikkeling voorafgaand aan de lancering van deze geheel nieuwe Triumph. De motor is gefotografeerd tijdens de laatste testfase op de weg, in de buurt van het wereldwijde Triumph-hoofdkantoor en de designfaciliteit in Hinckley (UK). De Trident is gecamoufleerd met speciale bestickering. Via #TriumphTrident kan je meer te weten komen over dit nieuwe model.

De foto’s van de gecamoufleerde Triumph Trident bevestigen de voltooiing van een vierjarig ontwikkelingsprogramma van een motorfiets met een origineel Brits ontwerp, ontwikkeld op het hoofdkantoor van Triumph in Hinckley.

Tijdens de laatste testfase heeft het Triumph-productteam de nieuwe Trident verfijnd, waarbij wordt gemikt op een nieuwe generatie Triumph-rijders. Meer dan ooit is de focus gericht op de voordelen van een driecilinder met standaard toonaangevende technologie, een wendbaar en rijvriendelijk rijwielgedeelte en hoogstaande ergonomie.

Zoals aangekondigd tijdens de personthulling in het London Design Museum, zal de Trident in het voorjaar van 2021 beschikbaar zijn en concurrerend geprijsd zijn.

De datum en het tijdstip van de volledige onthulling van de nieuwe Triumph Trident worden in de komende weken bekend gemaakt.

No comments:

Post a Comment