Thursday, 3 September 2020

Motorrad Magazin zet Continental SportAttack 4 op één in ‘blinde’ test

 

 

 

Motorrad Magazin zet Continental SportAttack 4

op één in ‘blinde’ test

 

 

Continental SportAttack 4 ‘beste koop’ volgens motormagazine MO

 

 

  • Continental SportAttack 4 bekroond met ‘MO Tip’ award
  • "Eén van de beste banden van het jaar" volgens MO testteam
  • Tweede aansprekende testzege in 2020 voor nieuwe ContiSportAttack 4

Barneveld, 3 september 2020 - De Continental SportAttack 4 heeft opnieuw een belangrijke testzege op zijn conto bijgeschreven. Het gerenommeerde Duitse motormagazine MO testte in de septemberuitgave van het magazine zes sportbanden op een Triumph Street Triple RS. Op basis daarvan werden drie kandidaten bekroond met de ‘MO Tip’ award, met als uitblinker de nieuwe SportAttack 4 van Continental voorzien van de bewezen BlackChili Sport-compound.

 

Tijdens de test voelden de MO-rijders onmiddellijk het effect van het aanzienlijk grotere profielloze gebied op de schouder van de SportAttack 4 ten opzichte zijn voorganger, de SportAttack 3. De testers waren lovend: “De Continental SportAttack 4 zuigt zichzelf letterlijk de meest extreme hellingshoeken in. Het is een zeer handzame band met veel feedback," luidde het oordeel van het testteam.

 

“Meest handzame band met verbazingwekkende respons”

Ook de door Continental ontwikkelde MultiGrip-technologie liet zich tijdens de test nadrukkelijk gelden. De testrijders prezen nadrukkelijk de naadloze overgang tussen het hardere, kilometrage-geoptimaliseerde centrale deel van de band en de zachtere schouders, die de sportieve straatband een uitstekende grip bieden. Het MO-testteam concludeerde dat de ContiSportAttack 4 "de meest handzame band in de test is, met een verbazingwekkende respons in bochten".

 

Recent oogstte de SportAttack 4 ook al veel lof bij de testredactie van het Duitse Motorrad Magazine. Het internationaal toonaangevende magazine riep de band in een ‘blinde’ test uit tot overtuigende testwinnaar.

 

In Nederland is de Continental SportAttack 4 via PBG B.V. inmiddels leverbaar via de bekende motorfietszaken. Meer informatie over de nieuwe Continental SportAttack 4 en het complete assortiment is te vinden op continental-motorbanden.nl.

 

 

Motorrad Magazin zet Continental SportAttack 4  op één in ‘blinde’ test

 

 

Motorrad Magazin zet Continental SportAttack 4  op één in ‘blinde’ test

 

 

Over PBG 2Wheel en PBG

PBG 2Wheel is onderdeel van PBG B.V. PBG komt voort uit Continental Banden Groep (CBG), al sinds 1949 importeur van Continental banden. In de afgelopen 70 jaar heeft de onderneming de activiteiten verder uitgebreid met o.a. industriebanden, technische rubberproducten en het importschap van verschillende merken stalen en lichtmetalen wielen, waaronder BBS, MAK en OXXO. PBG biedt daarnaast verschillende diensten aan, zoals een bandenhotel, band/wiel combinaties (automated fitting line), trainingen en advieswerkzaamheden om optimaal op de klantwensen in te kunnen spelen

 

PBG kent vijf hoofdactiviteiten: 

  • Mega Tyre: Multibrand banden, wielen(sets) en opslag met een focus op het merkgebonden dealerkanaal
  • Summa: Multibrand (inter)nationale groothandel banden en wielen
  • PBG Wheels: Multibrand wielen en banden, sneeuwkettingen en aanverwante artikelen
  • PBG 2Wheel: Continental fiets-, e-bike-, motor- en scooterbanden in de Benelux
  • PBG Industry: Continental industriebanden, ContiTech & Precismeca technische producten in de Benelux

No comments:

Post a Comment