Wednesday, 9 September 2020

IMG - Grand Canyon Nieuws - Premier Hyper Helm

Hyper is de gloednieuwe helm van Premier.  

Met deze Hyper helm is de R&D afdeling van Premier er in geslaagd om aerodynamisch design en comfort te combineren. Of zoals Premier het noemt: the dawn of a new era. Door 60 jaar kennis te combineren met huidige  technologie is er een topmodel Full Face helm ontwikkelt waar 5 punten centraal staan; Safety, Innovation, quality, Humans en Details.

Safety

Elke helm is in de eerste plaats een hulpmiddel dat het leven moet beschermen. Daarom zet Premier al hun energie in om producten te maken die in de eerste plaats veilig zijn.

Innovation

Premier blijft altijd op zoek naar verbeteringen in de precessen en producten.

Details

Al 60 jaar lang besteed Premier veel aandacht aan elk detail, van ontwerp tot ergonomie, van materiaal tot design. Perfectie is een samenspel van details.

Quality

Het garanderen van de absolute kwaliteit van het product. Premier werkt methodisch en zorgvuldig om ervoor te zorgen dat elk materiaal, elke productie, elke constructie en elk proces gericht is op kwaliteit.

Humans

de ultieme reden van alles. Premier wil de motorrijder  altijd de maximale bescherming garanderen zonder te moeten inleveren op rijgenot en een hoog draagcomfort.

De Hyper is een kwalitatief hoogstaande full face helm met een multi composiet Carbon-Dyneema aramide fiber buitenschaal voor een betaalbare prijs voor een ieder die graag lange afstanden rijdt maar ook een race geest heeft.  De helm heeft een geoptimaliseerd ventilatie systeem en is voorzien van  E.R.S oftewel emergency release system

·         Verkrijgbaar in 13 verschillende kleurstellingen

·         Extra donker vizier en Pinlock meegeleverd

·         Zonnevizier

·         Ademende voering

·         Lichtgewicht +/- 1380 gram

·         Helm schaal in twee maten

·         DCA Dyneema Carbon Aramide fiber

·         Gekeurd volgens de norm ECE 22.05

·         Tot 5 jaar garantie

·         Maten: S, M, M+, L, XL en XXL

·         Prijzen: U8 299,-, U9BM 329,-, Carbon 459,- en de overige modellen 349,-

No comments:

Post a Comment