Wednesday, 8 July 2020

MEC gaat van start - The Motorcycle Equipment Company!

MEC gaat van start - The Motorcycle Equipment Company! 

THERES-OBERTHERES en AIGEN-SCHLÄGL - 8 juli 2020  Stilstand? - niet bij ons! 
Wij gaan vooruit! Daarom bundelen de bedrijven achter de merken KessTech en Cult-Werk hun krachten en vormen ze MEC - The Motorcycle Equipment Company ("MEC").
 Tegen stilstand! 


• MEC zal in de toekomst de merken KessTech en Cult-Werk in de markt zetten 
van onder één dak.
• Door de fusie ontstaat een ongeëvenaarde combinatie van sterke cultmerken.
• MEC is perfect gepositioneerd om motorrijders in staat te stellen hun droom van het bezitten van de perfecte motorfiets te verwezenlijken. 


 
 

• We denken voortdurend out-of-the-box om jullie droommotorfietsen te verwezenlijken
• Samen zijn wij de ideale mix van motorrijders, ingenieurs, technici, advocaten, financiers, designers, marketeers, inkopers, webdesigners, accountants, grafisch designers, verkopers, monteurs, magazijnmedewerkers, lassers, eventmanagers, die elkaar perfect aanvullen om steeds weer nieuwe uitdagingen aan te gaan.


 
• De producten staan voor: gebruiksgemak, verbeteren van de prestaties, uniek design en hoogstaande kwaliteit - Made in Germany.
• Het resultaat is een uniek bedrijf waar je terecht kunt voor de allerbeste onderdelen en accessoires zoals uitlaatsystemen, spatborden en kentekenplaathouders die elke motorfiets uniek maken. 


• De kracht van KessTech in verkoop, technologische ontwikkeling en homologatie (EC-keur) wordt gecombineerd met het fijne gevoel voor trends, design en marketing van Cult-Werk.
• Het gecombineerde bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Obertheres, Duitsland en een R & D-centrum in Aigen-Schlägl, Oostenrijk. 

 

• De voormalig eigenaren blijven allemaal deel uitmaken van MEC en willen het nieuwe bedrijf, gespecialiseerd in after-market producten voor cruisers, nog verder ontwikkelen.
• U kunt met KessTech en Cult-Werk producten kennis maken op 
meer dan 100 events in heel Europa. 


MEC is vanaf nu operationeel.


 
Over KessTech
Al meer dan 30 jaar draait onze wereld om het verstelbare uitlaatsysteem. Wat ooit mechanisch instelbaar begon, is vandaag een stuk High-Tech Made in Germany.
Het bedrijf is vandaag marktleider voor verstelbare uitlaatsystemen met een EUtypegoedkeuring voor motorfietsen. Met meer dan 55 zeer gemotiveerde en gespecialiseerde medewerkers produceert het bedrijf deze hoogwaardige systemen op het hoofdkantoor in Obertheres, Duitsland. Met meer dan 50.000 verkochte verstelbare uitlaatsystemen - speciaal voor Harley-Davidson-motorfietsen - heeft KessTech naam gemaakt in de motorscene en het assortiment groeit gestaag.

About Cult-Werk
Het team van Cult-Werk bestaat uit gekwalificeerde, betrokken en dynamische medewerkers en ingenieurs, wiens jarenlange ervaring en gevoel voor trends op het gebied van maatwerk de perfecte basis vormen voor het bedrijf.
Cult-Werk, gevestigd in Aigen-Schlägl, Oostenrijk, is vandaag leider in de ontwikkeling en productie van innovatieve customizing onderdelen voor Harley-Davidson Motorcycles®. De harmonie van esthetiek, functionaliteit, innovatie en kwaliteit inspireert consumenten en dealers wereldwijd en is zowel een basis als een garantie voor succes.
Onopvallend en tegelijkertijd opvallend - zo straalt het onmiskenbare Cult-Werk design elegantie en harmonie uit.
Door hoogwaardige materialen en het vakmanschap, maar ook door een sensueel gevoel, katapulteerde het bedrijf zichzelf in zeer korte tijd naar de top van de customizing scene.
 
Ga voor meer informatie naar www.the-mec.com.

No comments:

Post a Comment