Tuesday, 14 April 2020

PBG 2Wheel lanceert nieuwe website voor Continental motorbanden


Image
PBG 2Wheel lanceert nieuwe website voor Continental motorbanden


Image  •         Volledig productaanbod motor-, scooter- en bromfietsbanden nu online te bekijken
  •         Tips & tricks om de levensduur van een band te verlengen
  •         Alles over de technologieën van Continental plus het laatste nieuws
Barneveld, 14 april 2020 – PBG 2Wheel, de Nederlandse importeur van Continental motorbanden, heeft een compleet nieuwe consumentenwebsite gelanceerd. Op www.continental-motorbanden.nl is het volledige productgamma aan motor-, scooter- en bromfietsbanden te vinden dat Continental voor de Benelux-markt levert. Daarnaast geeft de website een interessante kijk in de keuken van Continental.

Het actuele bandenaanbod, het laatste nieuws en handige tips & tricks. Voor consumenten die zich oriënteren op nieuwe banden voor hun motorfiets, scooter of bromfiets, is www.continental-motorbanden.nl voortaan hét adres.

Van ContiSportAttack 4 tot ContiGo
Naast de allernieuwste producten – zoals de ContiSportAttack 4, de ContiRaceAttack 2 en de TKC 70 Rocks – presenteert Continental op de nieuwe consumentensite een uitgebreid aanbod motorbanden. Uiteenlopend van banden voor de echte supersports tot aan de populaire allroads, het toersegment en de hardcore offroaders. Ook de liefhebbers van scooters en bromfietsen kunnen er terecht voor bijvoorbeeld het actuele ContiScoot- en ContiTwist-gamma, of de ContiGo bromfietsbanden. In een aantal gevallen wordt de geschreven informatie bovendien aangevuld door informatieve productvideo’s. Wanneer de keuze voor de geschikte Conti-band eenmaal gemaakt is, is het dichtstbijzijnde verkooppunt eenvoudig te vinden via de op de website geïntegreerde dealerlocator.

Van BlackChili tot RainGrip
De nieuwe Continental motorbandenwebsite biedt echter meer. Zo is er bijvoorbeeld een uitgebreid overzicht te vinden van alle geavanceerde technologieën en rubbercompounds die Continental in haar producten verwerkt. En nog belangrijker, de voordelen die daaruit voortvloeien voor de gebruiker. De befaamde BlackChili Compound van Continental is er één van, maar vele andere technologieën zorgen gezamenlijk eveneens voor het hoogste niveau aan grip, handling, veiligheid en duurzaamheid.


Van handige tips tot het laatste nieuws
Over duurzaamheid gesproken: www.continental-motorbanden.nl geeft bezoekers tevens handige tips om de levensduur en prestaties van banden te maximaliseren. Bijvoorbeeld met adviezen over bandenspanning en opslag, maar ook over de relatie tussen kilometrage en slijtage. Verder is op de nieuwe website van PBG 2Wheel het allerlaatste nieuws uit de wereld van Continental motorbanden te vinden.

Voor meer informatie: www.continental-motorbanden.nl


Over PBG 2Wheel en PBG
PBG 2Wheel is onderdeel van PBG. PBG komt voort uit Continental Banden Groep (CBG), al sinds 1949 importeur van Continental banden. In de afgelopen 70 jaar heeft de onderneming de activiteiten verder uitgebreid met o.a. industriebanden, technische rubberproducten en het importschap van verschillende merken stalen en lichtmetalen wielen, waaronder BBS, MAK en OXXO. PBG biedt daarnaast verschillende diensten aan, zoals een bandenhotel, band/wiel combinaties (automated fitting line), trainingen en advieswerkzaamheden om optimaal op de klantwensen in te kunnen spelen.

PBG kent vijf hoofdactiviteiten: 

·        Mega Tyre: Multibrand banden, wielen(sets) en opslag met een focus op het merkgebonden dealerkanaal
·        Summa: Multibrand (inter)nationale groothandel banden en wielen
·        PBG Wheels: Multibrand wielen en banden, sneeuwkettingen en aanverwante artikelen
·        PBG 2Wheel: Continental fiets-, e-bike-, motor- en scooterbanden in de Benelux
·        PBG Industry: Continental industriebanden, ContiTech & Precismeca technische producten in de Benelux

No comments:

Post a Comment