Tuesday, 7 April 2020

Dr. Jekill & Mr. Hyde for Indian Challenger

Dr. Jekill & Mr. Hyde voor Indian ChallengerDe uitlaatspecialisten van Dr. Jekill & Mr. Hyde hebben een elektronisch regelbaar uitlaatsysteem ontwikkeld voor de nieuwste motorfiets van Indian Motorcycle: The Challenger. Maar dat is nog niet alles; alle nieuwe Indian Touring, Cruiser, Bagger en Dark Horse modellen kunnen ook per direct worden uitgerust met Dr. Jekill & Mr. Hyde.

De Indian Challenger is een unieke motorfiets. Met 122 pk in de grootste watergekoelde motor van het merk, is het een bike om rekening mee te houden. Dr. Jekill & Mr. Hyde uitlaatsystemen zijn verkrijgbaar in zwart en chroom en de finishing touch kan worden gedaan in de vorm van verschillende sets end caps. Motorrijders kunnen hun uitlaat naar wens samenstellen in de online configurator.


Cruiser, Bagger, Touring & Dark Horse
Naast de Challenger, zijn Dr. Jekill & Mr. Hyde uitlaatsystemen nu ook beschikbaar voor de nieuwe Cruiser-, Bagger-, Touring- en Dark Horse-modellen van Indian Motorcycle.


5 jaar garantie
Voor de hele maand april worden alle Dr. Jekill & Mr. Hyde systemen geleverd met 5 jaar garantie. Ga voor meer informatie over de nieuwe Dr. Jekill & Mr. Hyde uitlaatsystemen naar https://jekillandhyde.com of neem contact op met uw dealer.

No comments:

Post a Comment