Thursday, 12 March 2020

Anthony van Haaster is de gelukkige winnaar DGR Triumph Street Twin!

 WINNAAR DISTINGUISHED GENTLEMAN’S RIDE 2019 NEEMT STREET TWIN IN ONTVANGST
De Nederlander Anthony van Haaster is de gelukkige


Op woensdag 11 maart jongstleden nam Anthony van Haaster bij Triumph-dealer Goedhart Motoren in Bodegraven zijn nieuwe Triumph Street Twin in ontvangst. Anthony had die motorfiets gewonnen met zijn deelname aan de Distinguished Gentleman’s Ride (DGR) 2019, die op 29 september 2019 plaatsvond. De gelukkige winnaar nam deel in de (wereldwijd toegankelijke) categorie Gentlefolk. Hij verzamelde alle badges en werd uiteindelijk getrokken uit alle deelnemers en inzamelaars voor het goede doel.

Anthony van Haaster had zich ingeschreven voor de DGR in Amsterdam, maar vanwege het slechte weer op 29 september zag hij af van deelname. Twee weken later reed hij de Ride alsnog, in Den Haag. “Drie jaar geleden maakte ik op de dag dat de Ride plaatsvond kennis met de DGR. De motoren, de kleding, de rit en het goede doel dat eraan gekoppeld is, het sprak en spreekt me allemaal zeer aan. Uiteindelijk duurde het tot 2019 voordat ik voor het eerst meedeed. Tijdens de rit is het alleen maar genieten. Het is toch ook mooi dat er één dag in het jaar wereldwijd zoiets plaatsvindt als de Distinguished Gentleman’s Ride, waarmee geld wordt ingezameld en aandacht gevraagd voor onderzoek naar prostaatkanker en geestelijke gezondheidsprogramma's voor mannen. Dat gebeurt namens charity partner Movember Foundation. Ik ben trots dat ik mijn steentje heb bijgedragen.”

Uit handen van Triumph-dealer Goedhart Motoren in Bodegraven ontving Anthony zijn (eerste) Triumph. “Ik was al twee jaar aan het sparen voor een nieuwe motor en gelukkiger dan met deze Street Twin kun je me niet maken! Ik denk dat ik hem nooit meer wegdoe, want dit verhaal is té mooi om waar te zijn. Dit jaar rijd ik natuurlijk weer mee, maar dit keer op een motor van hoofdsponsor Triumph Motorcycles. Maar voor het zover is, ga ik mijn Street Twin nog customizen, zodat hij uniek en helemaal naar mijn smaak is.”

Behalve Anthony van Haaster op zijn nieuwe Street Twin hopen we ook dit jaar weer op veel andere deelnemers aan de Distinguished Gentleman’s Ride, die in 2020 plaatsvindt op 27 september.
Meer info: https://www.triumphmotorcycles.nl/over-triumph/distinguished-gentlemans-ride

No comments:

Post a Comment