Wednesday, 19 February 2020

Dr. Jekill & Mr. Hyde | The Exhaust for Indian FTR


Dr. Jekill & Mr. Hyde heeft het eerste en enige elektronisch regelbare uitlaatsysteem voor de Indian FTR, genaamd 'The Arcade', ontwikkeld. Deze 2-in-1 uitlaat is nu beschikbaar.

De Indian FTR is een van de meest unieke motoren van de afgelopen jaren. De motorfiets, die is gebaseerd op de gloriedagen van de flattrackraces, is bedoeld voor de sportieve rijder. Met deze gedachte is The Arcade ontworpen. De 2-in-1 uitlaat zorgt niet alleen voor optimale performance, maar draagt ook bij aan het sportieve uiterlijk.

Door op de knop op het stuur te drukken, kan de rijder kiezen uit 3 verschillende soundmodi. De stille en rustige Dr. Jekill-modus, de brute en zware Mr. Hyde-modus en natuurlijk de Dynamic-modus daartussenin. Er zijn ook veel opties om uit te kiezen op het gebied van het uiterlijk van de uitlaat.


Upper of lower?
The Arcade is beschikbaar in een upper en een lower variant. Dit kan later ook nog een keer omgewisseld worden via een upgrade kit. De uitlaat is beschikbaar in titanium en zwart en wordt afgerond met een Streetfighter of Slashcut end cap. De  verschillende mogelijkheden zien in de online configurator. Dr. Jekill & Mr. Hyde biedt op dit product ook 4 jaar garantie.

No comments:

Post a Comment