Thursday, 5 December 2019

Veiling Harley Davidson merchandise en overige artikelen te Oss

Harley Davidson merchandise en overige artikelen te Oss

Over deze veiling

Openbare online veiling i.v.m. bedrijfsbeëindiging On the Road te Oss.
In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.
Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Retourneren?
Dit betreft een openbare veiling waardoor de kavels in deze veiling niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd kunnen worden. Voor meer informatie zie Contact en vragen.

Naast online bieden is het mogelijk de sluiting van de veiling bij te wonen en ten overstaan van de veilingmeester in de veilingzaal biedingen uit te brengen. De sluiting van de openbare veiling vindt plaats op de Kryptonweg 8, 3812 RZ te Amersfoort. Je kunt je vooraf per e-mail aanmelden via veilingmeester@bva-auctions.com. Dit kan tot uiterlijk 15.00 uur op de dag van sluiting.

Veilig en betrouwbaar
Toezichthouder veilingen in Nederland: notaris mr. Th.A. Ritsema of zijn waarnemer, verbonden aan Nysingh advocaten – notarissen N.V. te Zwolle.
Toezichthouder veilingen in België: Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt te Brussel.

Tijdens de veiling kunnen wij actieve bieders telefonisch of schriftelijk benaderen om biedingen te controleren. Dit doen we om bieders en het biedproces te beschermen. Het is daarom belangrijk dat je als bieder tijdens de veiling bereikbaar bent.

Kijk voor meer informatie op 
https://www.bva-auctions.com/nl/auction/index/44028

Veiling details

Eerste kavel sluit op 10 dec., 18:45
Nog
5d 3u
Veiling start op
20 nov. 2019 om 17:00
Sluiting vanaf
10 dec. 2019 om 18:45
Aantal kavels
400
Kijkdag 1 van 2 Toon alle
vr 06 dec. 2019 van 09:00 tot 12:00
Adres: Gasstraat Oost 30B 5349 AV Oss NL
OphaaldagExtra info
di 17 dec. 2019 van 09:00 tot 16:00
Adres: Gasstraat Oost 30B 5349 AV Oss NL


No comments:

Post a Comment