Saturday, 21 December 2019

Harley-Davidson Breakout Quick Shift Motor SaloonBreakout Quick Shift
 door Motor SaloonGreen Light!
De adrenaline raast door je lichaam en het geluid van de accelererende V-twin klinkt als muziek in je oren. Vlak voor je in het rode toerengebied komt schakel je snel over en je schiet er als een raket vandoor en laat de rest van de groep ver achter je. Je rijdt voor de kick en dat laat jouw motor duidelijk zien; one of a kind, net als jij. De Quick Shift spuitset is door H-D ontworpen met jou in gedachten, de Performance Junkie.


Slecht 100 van deze Limited Paint Sets zijn wereldwijd geleverd. Motor Saloon wist nummer #031 te bemachtigen. De set heeft een Gun Metal Metallic en Vivid Black basis die door de Pewter pinstripe wordt gescheiden en de Hyper Orange kleur laat de race-genen van Harley er
mooi uitspringen.


De Breakout heeft de attitude van een dragracer, de lage vloeiende lijnen en het dikke achterwiel worden door de Quick Shift spuitset nog eens extra geaccentueerd.
 Je staat te popelen om het gas wijd open te draaien, te genieten van die overvloedige performance. Beleef die kick, ga naar Motor Saloon en ervaar de rit van je leven!

De Quick Shift Breakout staat voor je klaar voor de speciale prijs van 32.300,- (rijklaar) inclusief twee jaar fabrieksgarantie en twee jaar Optimum Cargarant Warranty.

‘Quick Shift’
Gegevens ‘Quick Shift Breakout’
Bouwer: H-D / Motor Saloon
Model: Harley-Davidson FXBRS 114 Softail Breakout
                   Motorblok: H-D Milwaukee-Eight                      
 Set: #031 H-D Quick Shift Limited Series Paint Set 

Motor Saloon in Amersfoort Tel. 033-4617398 

No comments:

Post a Comment