Tuesday, 12 November 2019

Vintage Yamaha kleuren voor de 2020 XSR900 en de XSR700

Inspired by Yamaha's past, designed for the future
Vintage Yamaha kleuren voor de 2020 XSR900 en de XSR700

De neo-retro Sport Heritage modellen van Yamaha zijn geïnspireerd op een aantal zeer iconische motoren van het merk. Motoren die een grote invloed hebben gehad in de afgelopen 65 jaar. De Faster Sons filosofie van Yamaha combineert de nieuwste technologie met tijdloos design en is de drijvende kracht achter een reeks opwindende, charismatische modellen die de ware essentie van motorrijden uitstralen. Deze stoere machines zijn met hun fraai vormgegeven componenten een eerbetoon aan het verleden. Talloze trotse Yamaha bezitters beleven met deze modellen het plezier van een zeer bijzondere rijervaring.Nieuwe kleurstellingen voor de Sport Heritage modellen
Voor 2020 zal de XSR900 verkrijgbaar zijn in een nieuwe, opvallende kleur, 80 Black. Zo is brandstoftank voorzien van een sfeervolle kleurencombinatie met exclusieve, bijpassende zijpanelen. Dit tijdloze ontwerp is geïnspireerd op de kenmerkende look van Yamaha uit de jaren tachtig. Het is een eerbetoon aan de iconische Special Edition RZ250 van Yamaha, de eerste generatie van de legendarische vloeistofgekoelde tweetaktmodellen die ooit de straten domineerden.

Voor 2020 zijn zowel de XSR700 als de XSR900 ook leverbaar in een nieuwe Racing Red kleur. Deze fraaie Sport Heritage modellen met rode, witte en zwarte accenten op de brandstoftank, en een rood voorspatbord en gouden wielen, verwijzen naar de fabrieksmachines van weleer.


No comments:

Post a Comment