Saturday, 30 November 2019

The Arcade for Indian FTR by Dr. Jekill & Mr. Hyde

 Dr. Jekill & Mr. Hyde voor Indian FTR


De Indian FTR is een van de meest spectaculaire motorfietsen in de hedendaagse markt. Dr. Jekill & Mr. Hyde heeft het eerste en enige elektronisch regelbare uitlaatsysteem voor de FTR ontwikkeld; 'The Arcade'.
  

Het sportieve uitlaatsysteem van Dr. Jekill & Mr. Hyde is speciaal ontworpen voor de Indian FTR en het design is bedacht door Mehmet Doruk Erdem. Tijdens de Custombike Show in Bad Salzuflen wordt het uitlaatsysteem officieel gepresenteerd.

 
The Arcade voor Indian FTR - Van de flat track naar de straat
Als je aan moderne flat track races denkt, denk je aan Indian Motorcycle. Het was geen verrassing dat door het succes van de Indian FTR750, een flat tracker zou worden geproduceerd die geschikt is om het verkeer deel te nemen: FTR 1200 in. Het is een behendige en snelle motorfiets die verschilt van de klassieke Indian cruisers, maar zijn wortels heeft in dezelfde geschiedenis en historie.


Omdat Dr. Jekill & Mr. Hyde uitlaatsystemen voor het hele scala van Indian motorfietsen ontwikkelt, is het geen verrassing dat er nu een uitlaatprototype voor de FTR is. Om een uitlaat te creëren die bij de FTR past, besloot het bedrijf de nadruk te leggen op het sportieve en prestatiegerichte element van de motor. Het resultaat is ‘The Arcade’; een 2-in-1 uitlaat die in een upper en lower versie wordt geleverd.


Net als alle Dr. Jekill & Mr. Hyde-systemen voor Indian Motorcycle, heeft ‘The Arcade’ drie verschillende performancemodi; de Dr. Jekill modus, de Mr. Hyde modus en de Dynamic modus.


Naast het kiezen tussen de gewenste rijmodus, kan de rijder kiezen tussen de eerdergenoemde upper en lower versie, verkrijgbaar in Titanium of Black. Om de uitlaat helemaal af te maken, kan men kiezen tussen twee eindkappen, verkrijgbaar in Aluminum, Black en Bronze.
 

Custombike Show Bad Salzuflen
Dr. Jekill & Mr. Hyde zal 'The Arcade' officieel presenteren op de Custombike Show in Bad Salzuflen. Iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwe Dr. Jekill & Mr. Hyde uitlaat voor deze unieke bike, kan het zelf ervaren op dit evenement.
 


No comments:

Post a Comment