Friday, 4 October 2019

Motor Saloon Low Rider S - Take me for a Test Ride!


Motor Saloon Low Rider S
Take me for a Test Ride!
De Low Rider S, terug van weggeweest en met het nieuwe frame, de up-side down voorvork met dubbele remschijven en het 114 blok is het een van de meest spraakmakende Harleys voor het nieuwe modeljaar! 
En wat is er dan mooier dan ‘n Low Rider S uit te proberen? Een al gecustomizede versie natuurlijk! Motor Saloon heeft een Demo Low Rider S waarop een set Vance & Hines uitlaatdempers zit, een coole chin spoiler die exclusief door Saloon geleverd wordt, black smoke richtingaanwijzerglaasjes, zwarte hendels en een lay-down kentekenplaathouder geven de
motor nog wat extra ‘grunt’, wat extra ‘attitude’ en die versie staat voor jou klaar!

Beleef die ervaring, geniet van het diepe uitlaatgeluid en de agressieve styling, maar vooral van het rijden! Bel snel voor een proefrit en laat de ‘Wow! Factor’ in je leven komen, dan pas weet je wat je al die tijd gemist hebt.

Motor Saloon heeft natuurlijk ook de andere Harley-Davidson 2020 modellen als demomotoren al voor jou klaarstaan. Proefrijden geeft je een idee wat elke motor voor eigenschappen heeft en welk type het beste bij jouw rijstijl en wensen past. Kom dus naar Amersfoort, laat je adviseren en ga rijden, je bent van harte welkom!
Motor Saloon in Amersfoort 
Tel. 033-4617398 
Internet: www.motorsaloon.nl


No comments:

Post a Comment