Wednesday, 29 May 2019

WIN JOUW DROOM-HARLEY VOOR EEN MAAND

MAAK EEN H-D PROEFRIT EN WIN JOUW DROOM-HARLEY VOOR EEN MAAND, INCL. BENZINEGELD

Harley-Davidson lanceert bijzondere winactie: Win Your Freedom!

Dik of dun, jong of oud, rookie of veteraan: overal ter wereld dromen motorrijders van de vrijheid die je ervaart in het zadel van een Harley-Davidson. Met de Win Your Freedom winactie helpt Harley-Davidson om die droom waar te maken. Maak je tussen 1 juni en 15 juli 2019 bij een erkende Harley-Davidson dealer een proefrit op een 2019-model, dan maak je kans om die motorfiets een hele maand te mogen rijden. En omdat je vrijheid pas echt voelt als je volgende tankbeurt geen belemmering vormt, zit er bij de prijs ook nog eens €500 benzinegeld! 

Vind jouw droom-Harley
Met meer dan 30 modellen om uit te kiezen zit er voor iedere soort rijder een droom-Harley bij. Zo bestaat de Sportster®-lijn uit maar liefst 10 modellen, van de compacte, wendbare Iron 883™ tot de stoere, asfaltsplijtende Roadster™. De Softail®-lijn heeft een vernieuwd, stijver en lichter frame, wat een rijervaring oplevert die je moet ervaren om te geloven. Wil je het summum van looks en performance, dan maak je jouw proefrit op de gloednieuwe FXDR™ 114. Is eindeloos kilometers maken meer jouw stijl? Dan vind je in de H-D Touring-lijn het beste en meest comfortabele dat er te vinden is in Grand American Touring. Van de nostalgische stijl van de Road King® Classic tot het absolute hoogtepunt van comfort en luxe, de Ultra Limited. Om kans te maken op de prijs maak je voor 15 juli 2019 een proefrit bij jouw Authorized Harley-Davidson Dealer. Boek nu je proefrit op www.h-d.com/winyourfreedom. Over Harley-Davidson Motor Company®
Sinds 1903 maakt de Harley-Davidson Motor Company dromen over persoonlijke vrijheid waar met cruisers, touring- en custom motorfietsen, rijervaringen en evenementen, en een complete lijn van Harley-Davidson onderdelen, accessoires, algemene merchandise, motorkleding en kleding. Ga voor meer info naar h-d.com.

No comments:

Post a Comment