Friday, 19 April 2019

STADLER VOYAGER II GTX en CARGO II GTX

STADLER VOYAGER II GTX en CARGO II GTX
 – herontdek veelzijdigheid!

Bijzonder geschikt voor alle weersomstandigheden!
Iedereen kent ondertussen de motorjassen en –broeken wel met een uitneembaar membraan. De Voyager II GTX jas en de Cargo II GTX broek hebben ook een dergelijke constructie. 
Wat maakt deze combinatie echter zo bijzonder?


Bij de Voyager II GTX jas en de Cargo II GTX broek zijn de membraan voeringen niet alleen apart uitneembaar maar is het ook mogelijk om deze voeringen over de jas en broek heen te dragen. Hiermee is deze combinatie net zo geschikt voor bij regenachtige weersomstandigheden als voor bij hoge en lage temperaturen. Een groot pluspunt is dat de membraan jas en membraan broek aan elkaar vastgeritst kunnen worden. Dit kan bij gebruik als binnenvoering maar ook als ze over het pak worden gedragen. De VOYAGER II GTX jas is vervaardigd van CORDURA® 500 en een bijzonder ademend materiaal. De luchttoevoer kan naar wens gereguleerd worden met de ventilatieritsen op de armen. Vier ruime zakken bieden voldoende opbergruimte.
Extra versterkt op de delen die het kwetsbaarst zijn bij een valpartij en voorzien van niveau 2 protectoren op schouders, ellebogen en op de rug voor de nodige bescherming. De armwijdte is

verstelbaar om te zorgen dat de elleboogprotectoren in elke situatie stevig op hun plek blijven zitten. Een stretchpaneel op rug/schouder gebied geeft een betere bewegingsvrijheid.
De membraan jas met reflectiemateriaal wordt in de buitenjas vastgeritst maar kan er uitgehaald worden en over de buitenjas heen gedragen worden, bijvoorbeeld bij een plotselinge regenbui.
Ook de CARGO II GTX broek is vervaardigd van CORDURA® 500 en een bijzonder ademend materiaal.
Met micro velour stukken aan de binnenzijde van de knieën. Niveau 2 heupprotectie. De broek is ter hoogte van de knieën regelbaar in wijdte. Hierdoor blijven de knieprotectoren (niveau 2) goed op hun plaats. Daarnaast zijn er drie verstelmogelijkheden om de knieprotectie op de juiste hoogte af te stellen. Twee cargo zakken voor de nodige opbergruimte.
De membraan broek met reflectiemateriaal kan ook verwijderd worden en bij plotselinge regen over de buitenbroek gedragen worden. Dit wordt bovendien makkelijk gemaakt door de lange zijritsen over de volle lengte van de broek.


De Voyager II GTX jas en de Cargo II GTX broek zijn nu leverbaar bij de STADLER dealer.

No comments:

Post a Comment