Thursday, 28 March 2019

Internationale Harley-Davidson Collectibles Veiling Zaterdag 4 Mei 2019

Internationale Harley-Davidson Collectibles Veiling 
Zaterdag 4 Mei 2019

De meeste rijders van het merk uit Milwaukee, WI, hebben een sterke band met de bijbehorende lifestyle en dat laten ze graag zien ook. 
Niet alleen tijdens het motorrijden, maar ook gewoon thuis.

Harley-Davidson heeft in de loop der jaren diverse artikelen gemaakt die hieraan bijdragen.
Zo is er een assortiment waarbij het beroemde Bar & Shield logo ook voorkomt op decoratie en huishoudelijke artikelen, speelgoed, en allerlei verzamelobjecten waarbij de meest begeerde gelimiteerd en soms zelfs genummerd zijn. De bezitters hiervan laten daarmee zien dat je met een echte V-Twin liefhebber te doen hebt. In Amerika zijn er een aantal veilingen waar deze bijzondere Harley Collectibles te verzamelen zijn, en dat bracht Andreas Bergerforth, eigenaar van ThunderBike Harley-Davidson Niederrhein op het idee om zo een veiling in Europa te organiseren.


Op zaterdag 4 mei 2019 zal het team van Harley-Davidson Dealer Thunderbike in samenwerking met het Hollandse RoadRock Gallery voor de eerste keer zo’n veiling laten plaats vinden. Op zo’n 50 kilometer van de Nederlandse grens in het Duitse Hamminkeln zullen zo’n 250 artikelen onder de hamer gaan.  Voorafgaand zijn er op Donderdag 2, en Vrijdag 3 mei al kijkersdagen waar de verzamelstukken uitgestald zullen staan.  Hierin vind iedere Harley Liefhebber wel iets van zijn gading. Van s ’werelds kleinste H-D koffiemok, tot de grootste 95th anniversary 7 ltr bierpul, Amerikaanse Benzinepompen, miniaturen, reclame artikelen, kunst en tal van Bijzondere gebruiksvoorwerpen die niet meer in de winkel te verkrijgen zijn. 


Voor de thuisblijvers word er een online-platform ingericht waarop alle artikelen te zien zijn, en waar je tijdens de veiling gewoon Live vanuit huis mee kunt bieden!
Gedurende de kijkdagen is Thunderbike Harley-Davidson normaal geopend van 10 tot 18 uur, evenals het naast gelegen American Roadhouse Restaurant. Op de Veiling dag zelf is de Harley-Davidson Dealer  geopend van 10 tot 13 uur, waarna aansluitend de veiling begint geleid door de professionele veilingmeester Frank Ehlert, zelf ook Harley Rijder.


Het American Restaurant is tijdens de veiling normaal geopend voor een hapje en drankje.
Geïnteresseerden dienen zich vooraf ter plaatse, of online te registreren om zo de spanning van live bieden mee te kunnen beleven.


De artikelen zullen online vanaf 4 april te zien zijn op www.auktionspunkt.de/harley-davidson Waar men zich nu al kan aanmelden.
Meer informatie over de veiling is terug te vinden onder de “Events” op www.thunderbike.de of op www.roadrock.gallery
 

No comments:

Post a Comment