Friday, 25 January 2019

AutoRAI.nl start samenwerking met viaBOVAG.nl

AutoRAI.nl start samenwerking met viaBOVAG.nl 

De populaire Nederlandse autowebsite AutoRAI.nl blijft groeien. De redactie kijkt terug op een buitengewoon succesvol 2018 waarin het aantal bezoekers met meer dan 50 procent is gestegen. Inmiddels worden maandelijks meer dan 600.000 pageviews gerealiseerd. 

In 2019 geeft de redactie van AutoRAI.nl deze groei een nieuwe impuls, onder meer door een samenwerking met de nieuwe, betrouwbare occasionwebsite viaBOVAG.nl van brancheorganisatie BOVAG. 

"We zijn bijzonder blij met deze samenwerking met viaBOVAG.nl", stelt Henri Stolwijk, hoofdredacteur van AutoRAI.nl. "ViaBOVAG.nl is een prachtig nieuw podium met oog voor kwaliteit. Om die reden past deze nieuwe occasionsite perfect bij een website als AutoRAI.nl waar de consument - alsook de autoliefhebber - betrouwbare en informatieve artikelen over mobiliteit vindt." Omgekeerd levert de redactie van AutoRAI content aan viaBOVAG.

Op termijn breidt AutoRAI.nl de samenwerking met viaBOVAG.nl verder uit. "Met nieuwe tools en samenwerkingen met betrouwbare partners kunnen we de lezer steeds meer bieden. Dat draagt bij aan het succes van AutoRAI.nl, alsook MotorRAI.nl en ZERauto.nl", stelt Stolwijk. Ook op socialmediakanalen als Instagram, YouTube, Twitter en Facebook groeit het bereik van het trio sites razendsnel.

Over AutoRAI.nl
AutoRAI.nl maakt deel uit van het succesvolle drieluik AutoRAI.nl, MotorRAI.nl en ZERauto.nl. Deze drie platforms bieden lezers een compleet beeld van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit, maar ook veel fun. Auto's, motorfietsen, nieuwe vormen van aandrijftechnologie (elektrisch, waterstof, etc) komen dagelijks voorbij. Samen vormt het drieluik een niet te missen platform in de auto- én motorwereld.


Over viaBOVAG.nl
ViaBOVAG.nl is dé occasionsite van BOVAG bedrijven. Een site met oog voor de wensen en belangen van autokopers en van BOVAG autobedrijven. Op viaBOVAG bieden betrouwbare bedrijven betrouwbare auto's aan. Het aanbod is volstrekt transparant, onder meer vanwege de all in prijs. Uniek zijn de zes zekerheden, waaronder 6 maanden BOVAG Garantie voor alle occasions en BOVAG Omruilgarantie (een ontevreden klant mag de auto binnen twee weken en max. 750 km omruilen).

No comments:

Post a Comment