Wednesday, 14 March 2018

Scrambler Ducati 1100 - The Getaway

Ducati Scrambler 1100 Special aanwezig 
op de 2018 Geneva International Motor Show

Check out this Ducati Scrambler 1100 Special Video

Ducati Scrambler 1100 Special wordt tentoongesteld op de Audi stand van 8 tot 18 maart
Het "Land van de Joy" verlegt zijn grenzen met 100% Ducati geluid, veel koppel, hoogwaardige componenten en afwerking en het comfort van grotere motorfietsen 
Vanaf eind maart / begin april zal de Ducati Scrambler 1100 bij de officiële Ducati Dealers te zien zijn


Borgo Panigale (Bologna) / Geneve, 14 maart 2018 – Ducati is aanwezig op de 2018 Geneva International Motor Show van 8 tot 18 maart met één van de interessantste motorfietsen uit het nieuwe gamma, waar met veel belangstelling naar wordt uitgekeken. 

De in Bologna gevestigde motorfabrikant zal onder de vele nieuwe auto's die op deze belangrijke beurs worden tentoongesteld, de Ducati Scrambler 1100 Special presenteren. Een motorfiets die het assortiment vervolledigt en uitbreidt en zeker de toch al grote Ducati scrambleristi community zal uitbreiden. De motor, prominent geplaatst op de Audi-stand (Hall 1, stand n. 1060), onderstreept de soepele synergie die kenmerkend is voor Ducati's aanwezigheid in de Volkswagengroep.

De Scrambler 1100, die werd onthuld op EICMA 2017, breidt de grenzen van het Land of Joy uit met een grotere motorfiets met geavanceerde technologie, optimale prestaties, hoogwaardige afwerking en meer comfort.


Een sterk punt van deze motor is dat het nieuwe motorblok van 1079 cm3 zelfs bij lage toerentallen een royaal koppel biedt, terwijl de chassisopstelling zeer wendbaar is zoals u van een Ducati Scrambler kan verwachten.

Op dit Scrambler model is het elektronicapakket ook geëvolueerd volgens de traditie van Ducati, waardoor het rijgemak is verbeterd en de veiligheid is gemaximaliseerd door het gebruik van ABS Cornering en Traction Control.

Er zijn drie verschillende versies beschikbaar: Ducati Scrambler 1100, Ducati Scrambler 1100 Special en Ducati Scrambler 1100 Sport. Kortom, een nieuwe motorfiets uit het Land of Joy die klaar is om aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende motorrijders te voldoen. 
De Ducati Scrambler 1100 zal vanaf eind maart / begin april bij de officiële Ducati dealers in de Benelux staan. No comments:

Post a Comment