Thursday, 22 March 2018

DJ La Fuente behaalt motorrijbewijs, samen met Suzuki

DJ La Fuente behaalt motorrijbewijs, samen met Suzuki

DJ La Fuente behaalt motorrijbewijs, samen met Suzuki

Vianen - 22 maart 2018 

Job Smeltzer, beter bekend als La Fuente is, naast een wereldwijd succesvolle DJ, liefhebber van snelle auto's en motoren. Ondanks de supercars in zijn garage, werd het tijd voor een superbike én besloot La Fuente om samen met Suzuki zijn motorrijbewijs te halen.

Om zo snel mogelijk voor de rijopleiding te slagen – en die in te passen in zijn strakke reisschema voor optredens over de gehele wereld – heeft Suzuki Nederland DJ La Fuente ondersteund. 

"Ik werd vroeger wakker met de speelgoedautootjes in mijn gezicht. Ik viel ermee in slaap, terwijl de muziek altijd aanstond. Ik fietste met een kaartendek tussen de spaken, dan leek de bmx al wat meer op de motor die nu onder mijn kont zit. Het motorrijbewijs mocht ik van mijzelf pas vanaf mijn 30e halen. Ik ken mezelf daar goed genoeg voor. Die afspraak lekte via social media uit naar Suzuki. 3 weken later trakteerde ik hier op 75 appelflappen. Geslaagd en verliefd op het bedrijf en de passie voor hun merk en machines. Ik wist dat er mooie machines stonden, maar dit had ik niet verwacht. Met kriebels wacht ik op 9 april. De dag dat mijn nieuwe schatje in de familie komt. Een Suzuki Superbike.", vertelt DJ La Fuente met een lach op zijn gezicht. 

Talent
Niet alleen het draaien van plaatjes gaat La Fuente goed af, maar ook het draaien van de achtjes op de lesmotor ging binnen no-time goed. La Fuente slaagde binnen 3 weken voor zowel zijn theorie-examen als voor het motorrijexamen AVB (voertuigbeheersing) en AVD (deelname aan het verkeer). 

"Wij als Suzuki Nederland zijn natuurlijk trots dat DJ La Fuente voor Suzuki heeft gekozen en zijn rijlessen heeft genomen op een Suzuki V-Strom 650", aldus Rahul Vegada van Suzuki Nederland. "We hopen natuurlijk dat dit zijn publiek inspireert om ook motorrijlessen te nemen. Het zou toch geweldig zijn als meer mensen kiezen voor de beleving van het motorrijden." 

Het gaat verder
Nu DJ La Fuente in bijna recordtijd zijn motorrijbewijs heeft behaald, blijft de band met Suzuki bestaan. DJ La Fuente heeft aangekondigd graag de motoren van Suzuki te gaan testen. Nu hij met de V-Strom 650 heeft gelest en is geslaagd voor het rijexamen, gaat hij onder meer de GSX-S750A en de GSX-R1000R testen. Meer nieuws over DJ La Fuente en Suzuki? Kijk dan op de Facebook- en Instagram-pagina van Suzuki Motoren. 

No comments:

Post a Comment