Monday, 19 February 2018

Wrench Kings X Motoshare: Will we make it?Wrench Kings X Motoshare

Will we make it?

Waar zijn we ook alweer mee bezig?
Wij bouwen een hele bijzondere BMW R1100R Scrambler en gaan deze via MotoShare 120x verhuren. Daarna verloot MotoShare de motor onder de huurders.
De onthulling vindt deze week plaats tijdens de MOTORbeurs. Mis het niet!Meet the builders:

Uiteraard stellen we ons nog even aan jullie voor! Wij zijn Joost (Rechts) en Take (Links). Vol trots willen we jullie graag mee nemen in de wereld van custom motoren en onze visie over alles wat er bij komt kijken. Daarom nodigen wij jullie graag uit om een keer kennis te komen maken voor een kop koffie! En, ga je naar de motorbeurs? Schroom dan niet om even langs te komen. We staan in: Hal 11, C.034. 

Een update van de bouw

We zijn hard aan het werk. Inmiddels is er al flink wat maatwerk verricht aan het frame en het zadel. Ook zijn er nieuwe spaakwielen geplaatst, zijn onderdelen binnen gekomen, heb is de tank terug gekomen van de spuiter en hebben we alle onderdelen van de powdercoater binnen gekregen. Dit betekent dat we binnen nu en 2,5 dag de tijd hebben om de bike in elkaar te zetten, spannend!


Het ontwerp: Een Scrambler van een BMW R1100R

De oer betrouwbare BMW R1100R met een berg aan koppel en sofa achtige zit een perfecte basis om te starten. Het enige is .... het kan veel mooier dus verbouwen wij deze tot een prachtige Scrambler die jij kan winnen!

Read more after the jump-breakVolg de bouw

Bekijk de YouTube video's 'We've found ourselves a donor!''Blowing it a part' & 'Are we there yet?' op ons YouTube-kanaal van Wrench Kings.
Blijf de bouw volgen via het blogFacebook van Motoshare.


 

 

No comments:

Post a Comment