Monday, 19 February 2018

MOTORbeurs Utrecht - Scoor nu nog je ticket met dikke korting | Check het programma per dag

Header

Donderdag is het zover, dan barst de Jaarbeurs in Utrecht uit haar voegen met duizenden motorliefhebbers, eindeloze rijen motoren, fijne deals, de gezelligste cafés en een stampvol activiteitenprogramma.

Heb je nog geen kaartje gescoord? Doe het dan nu. Omdat je niet in de rij wil staan. Omdat je niet in de rij hoeft te staan. Omdat het goedkoper is. Je koopt jouw ticket namelijk nu online met dikke korting! Jij betaalt nu maar € 14,- per kaartje in plaats van € 17,50 aan de kassa.


button bg


Kom naar De Sleutel Saloon en krijg alle tips & tricks op het gebied van motoren en motorrijden. Er vinden presentaties en kennisrondes plaats over onderwerpen waarover je altijd al nèt iets meer zou willen weten. Zoals de aanschaf van een occasion, maar er worden ook live-testen gedaan en er wordt gesleuteld, waarbij je al je vragen kunt stellen.

Sleutel Saloon

timetables plaatje

We kunnen met trots zeggen dat MOTORbeurs Utrecht 2018 een stampvol activiteitenprogramma voor jou in petto heeft! De beursdagen staan volgeboekt met sensationele stuntshows, maar ook zelf rijden met kartbikes, de globe of speed, de steile wand, presentaties, motogymkhana, rijlessen, kinderactiviteiten, de GridGirl verkiezing, een dikke Custom Bike Show en veel, héél veel meer. Check het programma per dag, zodat je niets mist.


plattegrond plaatje

Met zes enorme beurshallen, een groot binnenterrein, de indoor parkeerplaats en alle gangen daartussen, heb je het zo over 70.000 vierkante meters aan oppervlakte voor MOTORbeurs Utrecht 2018. Nou kan jij natuurlijk enorm goed navigeren, maar voor de zekerheid geven we je toch deze tip mee: check de link voor de officiële MOTORbeurs Utrecht-plattegrond met daarbij ook alle deelnemers. Zo ben je maximaal voorbereid.


Je wordt niet zomaar de winnares van de GridGirl verkiezing. Om de hoofdprijs te pakken is de selectie zwaar en moesten de drie finalistes zelfs een brute Fear Challenge op hoge snelheid doorstaan.

Fear test plaatje


Het wordt koud, maar er is wel een kraakheldere lucht én zon voorspelt: perfect dus om je motor van stal te halen en van MOTORbeurs Utrecht de openingsrit van het jaar te maken. Wij zorgen voor alle gemakken, je parkeert jouw tweewieler namelijk gratis, droog, warm en veilig in hal 3.

motorparkeerplaats plaatje

No comments:

Post a Comment