Saturday, 10 February 2018

MOTORbeurs Utrecht 2018 Nieuws

 MOTORbeurs Utrecht 2018 Nieuws
Header

Kom van 22 t/m 25 februari naar de grootste showroom van Nederland! Op MOTORbeurs Utrecht vind je het allergrootste aanbod aan motoren, accessoires, kleding, helmen, reizen, clubs en alle andere dingen die met motorrijden te maken hebben. Daarnaast hebben we een bomvol activiteitenprogramma!

Alle beursdagen staan volgeboekt met een hele lijst aan sensationele stuntshows, zelf rijden met kartbikes, de globe of speed, de steile wand, diverse shows, presentaties, motogymkhana, rijlessen, de GridGirl verkiezing, kinderactiviteiten, een dikke custom bike show, live build en veel, héél veel meer.

Kortom; het wordt een editie om nooit meer te vergeten! Wees slim en pak nu nog de vroegboekkorting! Scoor nu je kaartje met flinke voorverkoopkorting. Jij betaalt namelijk maar € 14,- per kaartje in plaats van € 17,50 aan de kassa!


button bg
nieuw plaatje

Deze editie wordt één groot feest met tal van nieuwe activiteiten. Maak kennis met Moto Gymkhana. Nederlandse gymkhana-toppers laten hun motorvaardigheid zien. Of kom kartbiken, want jazeker, we leggen een kartbaan aan dit jaar! Heb je altijd al eens willen voelen hoe het is om een wheelie te maken? Ervaar het eind februari! Suzuki bouwt namelijk as we speak een echte motor om tot een heuse wheelie simulator. Hoe vet is dat?!


motormerken plaatje

Eigenlijk is het heel duidelijk: als je dikke nieuwe modellen wil zien, kom je naar MOTORbeurs Utrecht. Importeurs tonen hier hun nieuwe modellen voor het aankomende seizoen in walHALla 7. Fijne facts: Benelli is weer 'terug' op de beursvloer, Royal Enfield neemt een drietal primeurs mee naar de beurs, Harley Davidson is aanwezig met de Battle of the Kings finale van de Benelux en Suzuki brengt een GP-rijder mee! Hierover later meer. ;)cafés plaatje

Waarvoor we allemaal naar Utrecht komen? Standaard antwoord is "motoren en gezelligheid". Klopt helemaal! Voor die gezelligheid hebben we een aantal geweldig leuke cafés met live muziek en oneindig entertainment. Alle cafés hebben een ander motorthema. Voor elke bezoeker een eigen café dus. Kom alvast in de sfeer met deze video van onze Thunderstrike!Na het enorme succes van vorig jaar doen we het dit jaar gewoon nog een keer: je mag je motorfiets BINNEN parkeren in hal 3. Lekker droog en warm, maar vooral luxe, want je loopt zo door naar de beurshallen! Navigeer met je motor naar de Fentener van Vlissingenkade 1, 3521 AA, Utrecht en kom maar lekker binnen!(advertorial)
Wil je graag met de trein naar MOTORbeurs Utrecht? Dat komt goed uit. In de NS Spoordeelwinkel staat een mooie actie; daarmee koop je voordelig in één keer je toegangskaart en je treinkaartje voor maar € 29,-.

Volg ons en praat mee op social media

Facebook

Twitter

Instagram
footer top
© 2018 Jaarbeurs
Jaarbeurs
No comments:

Post a Comment