Wednesday, 17 January 2018

23e Dé Noordelijke Motorbeurs 2018

Groningen, januari 2018 23e Dé Noordelijke Motorbeurs 2018 in TT-Hall Assen: één motorbeurs!

Dé Noordelijke Motorbeurs, de 2e grote motorbeurs van Nederland, is verhuisd vanuit Martiniplaza in Groningen naar de TT-Hall in Assen. De verhuizing kon plaatsvinden doordat de motorbeurs die de afgelopen 4 jaar in de TT-Hall werd gehouden, Motor Expo, is gestopt. 


Vanaf 2018 is er weer één motorbeurs in het Noorden. Een positieve ontwikkeling, aldus de reacties van standhouders en bezoekers. Dé Noordelijke Motorbeurs maakt zich op voor de 23e editie van de beurs en dus de 1e editie in de TT-Hall in Assen. Geheel volgens traditie is Dé Noordelijke Motorbeurs in het 3e weekend in januari op 19,20 en 21 januari.

Ruim 120 bedrijven, instanties en organisaties op 23e editie! Het aftellen is begonnen, op 19, 20 en 21 januari is het zover, de start van het motorseizoen met Dé Noordelijke Motorbeurs in de TT-Hall Assen. Een weekend lang alles in het teken van de motor, met mooi breed aanbod, de oude tijden van voor de crisis herleven, met meer dan 120 standhouders. Bedrijven uit heel Nederland en een aantal uit Duitsland komen weer naar de beurs. De standhouders komen met nieuwe motoren, occasions, kleding, koffers, helmen, gereedschap, accessoires, merchandise, verhuur van motoren, gehoorbescherming, leeronderhoud, titanium race onderdelen, miniaturen, uitlaten, reizen, coating, te veel om op te noemen! Naast het brede aanbod kan de bezoeker van de beurs ook genieten van Custom Worxs (een techniekplein met demo’s), een motortraining volgen, de eerste motorrijles op de beurs, vele aanbiedingen van standhouders, een bikerscafé en de motoren in de Custom Bike Show. Diverse organisaties als politie Noord
Nederland, de MAG en motorclubs zijn ook in 2018 weer van de partij.

Nieuwe modellen Ook voor de nieuwe modellen kan men een tripje plannen naar de TT-Hall in Assen. Het is zeker dat er nieuwe modellen zullen zijn van o.a. Harley-Davidson, Kawasaki en KTM. Kom naar de stands van HD-Point, Motorexperts en Kobo Motoren en bewonder daar de nieuwe modellen.

Meer aanbod motorfi etsen Het aanbod van motorfi etsen op de beurs is weer toegenomen. Grote en kleine bedrijven waaronder Kobo Motoren, Motorexperts, Motorhuis Bakker, Jager Motoren, Wim ter Braake, HMI Motoren, Joop Hoekstra, HPS Motoren, Motorshop Fransen en Kromkamp Motoren zorgen voor een mooi en gevarieerd aanbod.


Custom Bike Show 
Ook tijdens de komende editie, op 19,20 en 21 januari, is er een custom bikeshow op Dé Noordelijke Motorbeurs. Na de start van dit onderdeel in 2015 en een succesvolle groei in 2016 en 2017 maakt de beurs zich op voor een 4e editie! Sommige motorliefhebbers gaan in hun hobby ver en passen hun motor naar eigen wens aan. Wat is er leuker dan het resultaat te tonen aan het publiek? Deelnemers van de bikeshow krijgen een mooi sponsorpakket met producten van o.a. Motorcyclestorehouse en Powerplus Tools. De winnaar ontvangt voor maar liefst € 1000,- aan prijzen, naast de eer zeker de moeite waard jouw bike te laten zien. Kom langs op de beurs om alle bijzondere motoren te bekijken!

Custom Worxs op Motorbeurs Meer over motortechniek weten of zelf proberen? Motorcycle Academy organiseert op 19,20 en 21 januari samen met een aantal zeer bekende partners “CUSTOM WORXS”. Hier kunnen alle bezoekers interessante workshops volgen en live zien hoe je een gave custombike bouwt. Het ombouwen wordt gedaan met onderdelen uit de catalogus van Motorcyclestorehouse in een compleet ingerichte werkplaats van Powerplustools, waar de bezoeker gereedschap en motorheftafels mag uitproberen. Met een “exploded engine” op de werkbank krijg je een goed beeld wat er in een motor zit en hoe dit beweegt. Hoe beoordeel je slijtage en meet je speling? Ze laten het zien. HK Suspension neemt haar testbank mee en laat zien wat onderhoud en revisie van vering/demping inhoud. Vragen? Stel ze gerust aan de vakmensen! De custombike wordt door Royalkustomworks voorzien van een hele mooie paint met pinstriping tijdens het weekend.

No comments:

Post a Comment