Tuesday, 21 November 2017

Dr. Jekill & Mr. Hyde uitlaatsysteem voor de Indian Scout (Sixty/Bobber).

Dr. Jekill & Mr. Hyde uitlaatsysteem 
voor de Indian Scout (Sixty/Bobber)

Vanaf 1 februari 2018 is het nieuwe Dr. Jekill & Mr. Hyde uitlaatsysteem voor de Indian Scout, de Indian Scout Sixty en de Indian Scout Bobber via de dealer verkrijgbaar. Een vernieuwde sound en een slim design lagen ten grondslag aan dit uitlaatsysteem.


Twee stemmen, één sound
Bij het ontwikkelen van een passende sound voor de Scout lag de focus op innovatie en heeft Dr. Jekill & Mr. Hyde dit keer voor een andere benadering van geluid gekozen. Uiterlijk zijn de twee dempers in het systeem identiek, toch vervullen zij door hun verschillende binnenwerken beide een individuele rol bij het creëren van de sound voor de Scout. Twee verschillende stemmen die één samenspel vormen, waarbij de bovenste uitlaat als de ‘treble’ dient en de onderste als de ‘bass’.     


Korter dan het origineel
De ambitie was om het nieuwe uitlaatsysteem naadloos aan te laten sluiten bij de looks van de Scout. Dr. Jekill & Mr. Hyde heeft daarom ervoor gekozen dempers te ontwikkelen die korter zijn dan de originele dempers en daarmee helemaal opgaan in het strakke design van de motor.
  No comments:

Post a Comment