Friday, 27 October 2017

Koops Verkeerseducatie Assen - Open Bedrijven Dag

VEC Koops Assen Open Dag

Op zaterdag 04 november worden weer de Drentse Open Bedrijven Dag georganiseerd. Ook dit jaar doen wij weer mee. U en uw kinderen zijn van harte welkom aan de van Vlissingenstraat 45a van 10:00 tot 16:00 uur. Wij bieden tal van opstaplessen naar keuze.

Natuurlijk ligt de nadruk op verkeersopleiding en veiligheid, want Koops verkeerseducatie heeft op dit gebied alles in huis.
Het aanbod omvat voor alle rijbewijzen zowel de theorie en praktijk opleidingen. Daarnaast bieden wij ook nog tal van andere opleidingen aan, een greep uit ons aanbod, nascholing code 95, VCA, BHV, logistiek medewerker, transportondernemer, instructeursopleiding, etc.

Mobiliteit in het verkeer:
Voor onze medemens met een handicap bieden wij tal van aanpassingen.
De bekendste is het aangepast motor rijden. Ook bieden wij aangepast autorijden met tal van mogelijkheden aan. Op autogebied wordt dit gedaan door Bever autoaanpassingen, tijdens de Open Dag worden, in samenwerking met BEVER Autoaanpassingen uit Assen, alle facetten van aangepast autorijden gedemonstreerd. Van een eenvoudige senioren-rit tot en met de mogelijkheden voor mensen met ernstige handicaps.
Nieuw in ons pakket is, aangepast vrachtwagen les. Onze lesvrachtauto is aangepast om met gas op links te kunnen rijden.

Veiligheid en het verkeer gaan goed samen. Goed zien in het verkeer is van levensbelang! Mobiele Opticien Jeroen Labree uit Assen is met zijn Brilbus aanwezig op de open dag. Bij hem kunt u geheel vrijblijvend en gratis terecht voor een indicatie oogmeting en dat in 1 minuut! Voor iedereen die zijn/haar ogen deze dag laat testen ligt er een leuke verrassing klaar!
Tevens kunt u bij hem terecht voor een uniek en speciaal brillenglas voor mensen die veel op de weg zitten, het zogenaamde `Eyedrive` glas. Jeroen vertelt u er graag meer over! Woont u in de regio Assen en Groningen dan komt Jeroen graag bij u thuis voor een uitgebreide oogmeting en advies.

Aan de kinderen hebben wij ook gedacht, voor hen is er een springkussen aanwezig en een skelterparcours onder toezicht van een echte instructeur, met een certificaat als beloning.
Kortom, een mooie dag om elkaar weer eens te zien en te spreken. Wat ons betreft, tot zaterdag 4 november tussen 10:00 en 16:00 uur. 

Met vriendelijke groet,
Team Koops Verkeerseducatie

P.S. Ook familie, vrienden en kennissen zijn van harte welkom.

Meer info over ons en/of onze partners vind u op:
www.koopsvec.nl www.debrilbus.nl www.novl.nl www.beverautoaanpassingen.nl 

No comments:

Post a Comment