Friday, 22 September 2017

Helmet Fresh helmreiniger

HELMET FRESH
‘Laat de natuur haar werk doen!’

Net als motor en kleding verlangt ook je helm na intensief gebruik wat onderhoud. De buitenkant staat immers bloot aan de elementen, stof en vuil, terwijl ook de binnenzijde door onder meer transpiratie geen eeuwige frisheid geniet. Daarvoor zijn uiteraard een zeer breed scala aan onderhouds- en desinfectiemiddelen verkrijgbaar, echter nagenoeg allemaal op chemische basis. En dat heeft niet alleen zijn weerslag op interieur en helmschaal (zowel binnen als buiten), maar ook op je gezondheid. 


Het kan echter ook anders. Begin dit jaar heeft Helmet Fresh™ namelijk haar debuut op de motormarkt gemaakt. Een helmreiniger die zich op twee manieren van de concurrentie onderscheidt: allereerst betreft het een microbiologisch reinigingsmiddel dat volledig vertrouwt op de kracht van de natuur, zonder toevoeging van chemische additieven. Helmet Fresh™ heeft daardoor wel dezelfde reinigende kracht als de meer conventionele middelen, echter zonder de negatieve bijwerkingen. Helmet Fresh™ is volledig biologisch en heeft dus geen negatieve invloed op de behandelde oppervlakken, bovendien laat het geen penetrante geur achter in de helm, zoals wel vaak het geval is bij desinfecterende middelen op chemische basis. 


Het tweede grote voordeel van Helmet Fresh™ is dat het universeel in gebruik is: één en hetzelfde middel voor de reiniging van zowel buitenschaal, vizier als interieur. Het kan zelfs gebruikt worden voor de reiniging van de andere motorkleding, zoals jas, laarzen/schoenen of handschoenen. Twee, of eigenlijk zelfs drie, voor de prijs van één! 

Helmet Fresh™ is bovendien uiterst eenvoudig in gebruik. Kwestie van inspuiten, even laten inwerken en vervolgens uitwrijven met een droge doek (binnenzijde) of met de standaard meegeleverde microvezeldoek (buitenkant). Naast de microvezeldoek bevat de verpakking ook nog een speciaal, zacht borsteltje. Handig voor het veilig en krasloos verwijderen van hardnekkig vuil op de buitenkant en moeilijk bereikbare plaatsen als ventilatieopeningen en de rand van het vizier. Een duurzaam, biologisch volledig afbreekbaar en universeel inzetbaar product, dat zich qua reinigende en geur neutraliserende werking moeiteloos kan meten met zijn evenknieën op chemische basis. Het bewijs ook dat duurzaamheid en reiniging wel degelijk hand in hand gaan!

Helmet Fresh™ wordt geleverd in een 200 ml sprayflacon (inclusief zachte borstel en microvezeldoek) voor de prijs van € 24,95. 
www.periermotorsport.nl

No comments:

Post a Comment