Wednesday, 6 September 2017

Ducati is klaar voor de Faaker See rally met een nieuwe XDiavel

Ducati is klaar voor de Faaker See rally met een nieuwe XDiavel

• Van 5 tot 10 september neemt Ducati deel aan de 20e editie van
Europa’s grootste custom en cruiser evenement
• De XDiavel S in de nieuwe kleur “Iceberg White” zal zijn werelddebuut
maken tijdens de Oostenrijkse motorrally
• Ook zal de XDiavel Experience Truck aanwezig zijn in Faaker See
om het publiek de mogelijkheid te geven de in Bologna gebouwde cruiser op de weg te testen


Borgo Panigale, Bologna (Italië), 6 september 2017 - Ducati neemt deel aan de 20e editie van het grootste Europese Custom en Cruiser evenement, dat van 5 tot 10 september in Faaker See, Oostenrijk zal plaatsvinden, met zijn eigen cruiser: de XDiavel. Dit geweldige evenement trok in 2016 meer dan 120.000 bezoekers. Het publiek krijgt dit jaar de kans om de XDiavel voor het eerst in de nieuwe kleur Iceberg White te aanschouwen. Een sneak peek van het XDiavel 2018 gamma, dat naast het nieuwe kleurenschema ook een verbeterde ophanging heeft die het comfort voor zowel rijders als passagiers verhoogt

 
De Ducati XDiavel, die in 2016 werd gepresenteerd, brengt twee werelden samen: de typisch Amerikaanse cruiserwereld van lage snelheden, ontspannen zithouding en lange reizen, en de Ducati wereld. Het resultaat van deze buitengewone 'crossover' is de XDiavel, een unieke motor met een exclusieve persoonlijkheid, gekenmerkt door de iconische Italiaanse flair die typisch voor Ducati is. Stijl en design zijn gecombineerd met geavanceerde technologie en uitstekende prestaties om de Ducati cruisers iets van de sportmotoren mee te geven, waar de in Bologna gevestigde fabrikant bekend om staat. Twee jaar na zijn debuut, is de XDiavel nog beter en mooier dan ooit tevoren, dankzij de nieuwe opvallende kleur, die voor het eerst aan het publiek zal worden getoond tijdens dit bekende Europese evenement.


Ducati brengt ook de "XDiavel Experience" naar Faker See. De XDiavel Experience truck is ontworpen om motorrijders kennis te laten maken met de levensstijl van de XDiavel. Sinds het vertrek uit Peterborough, Engeland, is de truck op doorreis door Europa, waardoor motorrijders de nieuwe Ducati cruiser kunnen ontdekken en testen.

Bij Faaker See zijn er 20 XDiavels beschikbaar om een testrit mee te maken, waarvoor ter plaatse kan worden ingeschreven.

Deze allernieuwste versie van de XDiavel is vanaf oktober 2017 te ontdekken in het Ducati Dealernetwerk.

No comments:

Post a Comment