Thursday, 17 August 2017

Nieuw H-D communicatieplatform stelt individualisme centraal

HARLEY-DAVIDSON ROEPT OP OM VRIJHEID TE OMARMEN
Nieuw H-D communicatieplatform stelt individualisme centraal

Rijswijk (17 augustus 2017) – Al sinds 1903 bouwt Harley-Davidson met maar een doel motoren: om dromen over persoonlijke vrijheid waar te maken. Het vandaag door the Motor Company gelanceerde communicatieplatform “All for Freedom, Freedom for All” viert de nimmer aflatende zoektocht naar ultieme vrijheid die rijders en fans over de hele wereld verbroedert. Met een focus op de universele drang naar onafhankelijkheid en authenticiteit is de nieuwe campagne een open uitnodiging aan rijders en niet-rijders om hun individualiteit te omarmen.


Het platform wordt geladen in 30 en 90 seconden durende video’s met user-generated content. In de uitingen deelt Harley-Davidson momenten die vastgelegd zijn op de open weg, door rijders uit heden en verleden: https://www.facebook.com/harley-davidson/videos/10154927638125765/


‘“All For Freedom. Freedom For All’ past binnen onze wereldwijde 10-jaars strategie om de volgende generatie Harley-Davidson rijders aan ons te binden”, vertelt Sean Cummings, Harley-Davidson senior vice president of global demand. “Als marktleider in onze business hebben wij als missie om het motorrijden wereldwijd in de lift te krijgen. Om dat ambitieuze doel te bereiken moeten we als merk relevanter worden en nieuwe rijders inspireren om de vrijheid te ervaren die iedere rijder voelt in het zadel van een Harley-Davidson. Deze nieuwe campagne doet dat door de passie, vrijheid en emotionele aantrekkingskracht van de open weg centraal te stellen.”


Om een dialoog over de kick van motorrijden te starten, stimuleert H-D haar netwerk van rijders, influencers, dealers en medewerkers op sociale media om foto’s en verhalen te posten over waarom ze ervoor gekozen hebben te gaan rijden, met gebruik van #FindYourFreedom.
  


Over Harley-Davidson Motor Company®

Sinds 1903 maakt de Harley-Davidson Motor Company dromen over persoonlijke vrijheid waar met cruisers, touring- en custom motorfietsen, rijervaringen en evenementen, en een complete lijn van Harley-Davidson onderdelen, accessoires, algemene merchandise, motorkleding en kleding. Ga voor meer info naar h-d.com. 

No comments:

Post a Comment