Friday, 16 June 2017

iXS NICK Jack

iXS NICK

De bescherming van een volwaardige motorjas of toch de liever de stijlvolle looks van een trendy jack? Of waarom niet gewoon beide? Met dit hoogwaardige leren Nick jack van iXS ga je namelijk niet alleen goed beschermd op pad, maar sla je ook op het terras een prima figuur!

Een opvallende verschijning waarmee je absoluut gezien wordt, dat is de Nick in een notendop. Dat dankt het jack, zeer geliefd onder customs en retro bike rijders, onder andere aan de licht vintage snit, die de jas een klassieke, maar tegelijkertijd ook exclusieve uitstraling geeft. Dat laatste wordt nog eens extra versterkt door het hoogwaardige, soepele schaapsleer, dat in combinatie met de zeer prettig dragende ‘plaid cotton’ binnenvoering, het draagcomfort naar een voor leren jassen bijzonder hoog niveau tilt.
De Nick is daarbij standaard uitgerust met CE-protectoren op schouders en ellenbogen, waarbij het rugpand is voorbereid op een optionele CE Level 1 rugprotector. En omdat de moderne motorrijder niet meer op pad gaat zonder smartphone, portemonnee en ander kleinood, is de Nick rijkelijk voorzien van zakken: vier buitenzakken, die tevens bijdragen aan het klassieke design, met daarnaast twee binnenzakken. 

De enkel in het bruin verkrijgbare iXS Nick is er in de maten 48 tot en met 60. De prijs bedraagt 
€ 359,95.

Kijk voor meer informatie of andere iXS-producten op www.ixs.com


No comments:

Post a Comment