Thursday, 15 June 2017

Ducati Scrambler Mach 2.0 en Scrambler Full Throttle met nieuwe look onthuld in Biarritz

Ducati Scrambler bij Wheels and Waves met twee nieuwigheden

De Scrambler Mach 2.0 en Scrambler Full Throttle met nieuwe look onthuld in Biarritz
Beide motoren zijn van Borgo Panigale naar Biarritz gereden
De reis en het Wheels and Waves evenement is te volgen via Radio Ducati Scrambler

Borgo Panigale, 14 juni 2017 – Ducati Scrambler en haar  Land of Joy zijn samen aangekomen op het Wheels and Waves festival voor een wereldprimeur van de twee nieuwste Ducati Scrambler versies. Dit bekende Franse evenement, dat gehouden wordt van 14 tot 18 juni in Biarritz, was door het team van Ducati Scrambler geselecteerd als ideale locatie om de twee nieuwe modellen voor te stellen aan pers en publiek. 


Slank, met een laag aluminium stuur dat aansluit bij de vloeiende lijnen, samen met het Flat Track pro zadel, de zwarte uitlaat en een setje zwarte cilinderkoppen met geborstelde koelvinnen als op de Scrambler Café Racer, vormen de basis voor de nieuwste Scrambler variant: de Mach 2.0. 

Het fris ogende uiterlijk, ontworpen door de in Californië gevestigde ontwerper Roland Sands, is geïnspireerd op de Ducati Scrambler helm van Bell uit de collectie van 2017 en laat zich het beste omschrijven als een typische West Coast-style georiënteerd kleurenschema. 
De naam voor de nieuwe Mach 2.0, komt voort uit de rijke historie van Ducati, dat in 1965 furore maakte met de Mach 1 250. Een eigentijdse klassieker die gebruik maakte van de zelfde motor als de Scrambler 250 van datzelfde jaar. De keuze voor de naam “Mach” vloeit voort uit de associatie met snelheid en beweging, waarbij supersonische snelheden gemeten worden in de eenheid Mach.


Naast de introductie van de Scrambler Mach 2.0, presenteert Ducati Scrambler op het Wheels and Waves festival ook de vernieuwde Ducati Scrambler Full Throttle. Het sportieve model uit de Scrambler reeks krijgt in zijn laatst iteratie een vernieuwde look en beschikt over een tank en voorspatbord in de kleur “Shining Black”. Daarnaast zijn de side panels voorzien van het kenmerkende geel/zwart schaakbordpatroon. 


Beide motoren arriveerden in Biarritz nadat ze op 12 juni zijn vertrokken in Borgo Panigale. Beide Ducati Scramblers werden tijdens deze roadtrip ondersteund door een Volkswagen California Ocean en een Volkswagen Amarok. De Amarok was voor deze reis speciaal ingericht als mobiel radiostation en verzorgde over de gehele trip, net als tijdens het 4 daagse durende festival, de radio-uitzending van Radio Ducati Scrambler. 


Het Wheels and Waves festival is een jaarlijks evenement dat veel motorfiets- en surfliefhebbers aantrekt van over de gehele wereld. 
Wilt u Radio Ducati Scrambler beluisteren? Ga dan snel naar de Ducati Scrambler facebookpagina of www.scramblerducati.nl
De Scrambler Mach 2.0 is beschikbaar bij de Officiële Ducati Dealers vanaf eind juli voor € 11.945 (koh en incl. BTW en BMP) in Nederland en voor € 10.590 (koh en incl. BTW) in België.
De vernieuwde Scrambler Full Throttle is te bestellen vanaf heden. De prijs van de Scrambler Full Throttle is onveranderd; € 11.790 (koh en incl. BTW en BMP) in Nederland en € 10.490 (koh en incl. BTW) in België.

No comments:

Post a Comment