Friday, 9 June 2017

14e treffen Silent Gray Fellows

14e treffen Silent Gray Fellows

9 tot en met 11 juni 2017: 14e treffen Silent Gray Fellows, Camping Ponderosa Ulicoten. 
Speciaal thema: ‘It’s always fun time’

Info: www.silentgrayfellows.nl


Op 9 tot en met 11 juni 2017 organiseren The Silent Gray Fellows voor de veertiende keer hun internationale treffen voor Amerikaanse motoren van vóór 1966. In de voorgaande jaren hebben de Fellows een goede reputatie opgebouwd met gezellige treffens en leuke activiteiten. Gewoonlijk zijn er zo'n 100 deelnemers. Het treffen vindt plaats op camping de Ponderosa te Ulicoten. Deze camping is mooi gelegen, de kampeerlocatie is van alle gemakken en goed sanitair voorzien en er is een restaurant op het terrein aanwezig.'

Deelnemers kunnen vrijdag 9 juni 2017 vanaf 12.00 uur op het terrein terecht. S’avonds serveren de fellows aan lange tafels een maaltijd in zuidelijke sferen. Na het eten hebben ze een kampvuur met een leuke band. Zaterdagmiddag organiseren de Fellows een tourrit door de omgeving met een bijzondere tussenstop. Zaterdagavond vieren ze feest met live muziek.

Niet-Amerikaanse merken zijn ook van harte welkom. Deze motoren kunnen met de rit meerijden mits ze van voor 1966 zijn en deze deelnemers zich vooraf melden bij renier.koenraadt@ziggo.nl. Via de organisatie van het treffen ontvangen ze dan een persoonlijke uitnodiging.

Deelname aan het treffen kost € 25 euro. Wil je alleen de rit of alleen het feest meemaken, dan kost dat € 10. 

No comments:

Post a Comment