Tuesday, 25 April 2017

HOCO Parts Nieuws: Rukka Airium en Airi

Nieuw: Rukka Airium en Airi

Rukka’s zomerwapen:  de nieuwe zomer handschoenen "Airium" en "Airi" door Rukka

Het Finse motorkleding topmerk Rukka breidt zijn assortiment van lichte handschoenen 
voor het warme seizoen uit met de nieuwe modellen "Airium" voor hem en de "Airi" voor haar. Beide worden gekenmerkt door goede bescherming, 
uitstekend ademend, maximaal comfort en draaggemak.


Warm weer stelt speciale eisen aan motorhandschoenen, enerzijds de vanzelfsprekende bescherming anderzijds voorkoming van overmatig zweten en de controle van het gas, rem en koppeling. De nieuwe Rukka Airium en Airi handschoenen houden hier allemaal rekening mee. Ze zijn gemaakt van een hoge kwaliteit textiel, bijzonder elastisch, ademend en zeer slijtvast. Dit alles zorgt voor een perfecte pasvorm, goede ventilatie en veiligheid.

Geïntegreerde beschermers voor de vingers, knokkels en “scaphoid bone” zorgen voor deze veiligheid, terwijl de speciale pads op de handpalmen en vingertoppen zorgen voor een maximale grip. Stevig klittenband op de manchetten helpen om de handschoen goed op hun plaats te houden. En uiteraard zijn deze handschoenen voorzien van touchscreen panelen op de duim en wijsvingers aan beide handschoenen welke het mogelijk maken om de navigatie en/of telefoon eenvoudig te gebruiken.


Maten en prijzen
De CE gecertificeerde handschoenen zijn verkrijgbaar in de kleur zwart en exclusief te verkrijgen via het Rukka dealernetwerk. 


De Airium voor mannen is leverbaar in de maten 6 t/m 14. 
De Airi met zijn unieke pasvorm voor de handen van vrouwen is leverbaar in de maten 6 t/m 10. De handschoenen kosten € 79,90 incl. BTW.

No comments:

Post a Comment