Thursday, 2 March 2017

Nieuwbouw Plannen Oude Monnink Motors Harley-Davidson

 Oude Monnink Motors Harley-Davidson: 
'Vol trots en met groot enthousiasme presenteren wij...

ONZE NIEUWBOUW PLANNEN!!!

Wellicht hebben sommigen van jullie het al opgevangen maar nu willen we het zelf ook graag bekend maken. Wij, als Oude Monnink Motors, groeien. Dit is uiteraard erg positief maar vandaag de dag groeien we eigenlijk wel uit ons jasje. Wij hebben een mooie toekomstvisie en deze willen we goed voorbereid tegemoet gaan. Dit heeft er toe geleid dat we met een beetje spanning, veel enthousiasme en vol trots hebben besloten om na 50 jaar te kiezen voor
een nieuwe locatie en een nieuw pand! 


Zie onderstaande afbeeldingen voor een digitale impressie van ons nieuwe pand


Dit zullen wij gaan doen op het Industrie terrein De Veldkamp te HENGELO aan de A1. tegenover de Ikea/Bauhaus aan de Rientjesoven. Deze locatie is makkelijk te bereiken (o.a. via de A1) en we zullen veel meer ruimte hebben.  

 

Zie hieronder op de kaart de locatie waar we ons pand zullen gaan vestigen. Het perceel oppervlakte is maar liefst 3100 m2. Ondanks dat het groter wordt is het voor ons een 'must' om in het nieuwe pand een goede sfeer en de welbekende Oude Monninkse gezelligheid te creëren. Er komt een mooie showroom voor alle motoren, parts & accessoires en motorclothes. Uiteraard zal het Chapter Café niet ontbreken. Er is dan ook de mogelijkheid voor een hapje op zaterdag en zondag. (op vooraf bepaalde zondagen zijn we geopend). 

 

Er zijn naast de gezelligheid ook nog andere dingen die wij gewoon niet willen veranderen. Zo zal bijvoorbeeld onze service met halen en brengen in de winter niet veranderen, Hiermee blijven we doen wat we doen! 

Gedurende dit jaar zullen wij druk zijn met de realisatie van de plannen en de opening is gepland in december 2017! 

Zijn er vragen ontstaan, wil je er gewoon even over kletsen of ben je benieuwd naar de tekeningen op groot formaat?. Je bent altijd welkom bij ons aan de (nu nog ;)) Noorderweg 4-5!  
Een specifieke vraag voor ons wat betreft kleding, verkoop, service of werkplaats? 
Neem dan even contact met ons op. 

Harley-Davidson Oude Monnink Motors 
Noorderweg 4 - 5,
7681 CB Vroomshoop
Telefoonnummer: +31 546 64 1913
email: info@oudemonninkmotors.nl

Geen vragen of bent u nog oriënterend aan het rondkijken? 
U bent bij ons altijd welkom om eens de showroom te bekijken
 en uiteraard staat de koffie/thee voor u klaar in ons Chapter café! 

No comments:

Post a Comment