Wednesday, 22 March 2017

Nieuw bij Grand Canyon: ACE schoenen van Stylmartin

ACE schoenen van Stylmartin:

De ACE is de nieuwe Lace-up enkellaars van het voorjaar, gemaakt van volnerfs rundsleer met een handige ritssluiting. De handtekening van het Italiaanse merk Stylmartin is onmiskenbaar terug te vinden in de stijl. Met de ACE worden de nieuwe Classic rijders, Naked Bike en Caf├ę Racers aangesproken. Het model past perfect in de lijn van de modellen Rocket, Wave en Iron die vorig jaar reeds zijn ge├»ntroduceerd. Top kwaliteit materialen, hoogwaardige afwerking en de trend setting stijl zijn de gemeenschappelijke eigenschappen van deze lijn.


De technische eigenschappen, onmisbaar voor de bescherming van de voeten van een motorrijder, zijn hier gemengd met een vedergewicht constructie die het mogelijk maakt om lichtvoetig met deze lederen laars de hele dag op pad te gaan, inclusief langere loopafstanden. 

De ACE is aan de binnenzijde eveneens met leder afgewerkt, er wordt een losse schakelversteviging/bescherming met een elastische band meegeleverd en is aan beide zijden voorzien van een enkelversteviging. De karakteristieke rubberen zool geeft de juiste steun wanneer nodig.


Leverbaar in de maten 39 t/m 47. De adviesverkoopprijs voor deze ACE schoenen is €249 en verkooppunten zijn te vinden op www.grandcanyon bike.eu No comments:

Post a Comment