Thursday, 2 March 2017

Harley-Davidson-dealer RMC Classics in nieuwe pand.

Harley-Davidson-dealer RMC Classics 
up-and-running in nieuwe pand.
Grotere locatie levert nieuwe verkoop- en service mogelijkheden op

Zemst / Vilvoorde, 2 maart 2017 – Afgelopen najaar is Harley-Davidson-dealership RMC Classics verhuisd naar de nieuwe KMO-zone ‘Deltapark’ in Vilvoorde. Op 9 december is de zaak feestelijk geopend en sindsdien bedienen eigenaren Rudy Moens en zijn zoon Tom vanuit hun nieuwe 2300m² grote locatie Harley-rijders en -fans in de wijde regio. 
Vertrouwde service, nieuwe diensten


Behalve voor verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte Harley-Davidsons, kun je bij Rudy en Tom ook terecht voor onderdelen en accessoires en voor het customizen van je bike. Zoals iedere Harley-Davidson dealer is ook RMC Classics expert in het customizen van Harleys, zowel voor rijders in de new-wave custom scene als voor meer traditioneel ingestelde rijders. Nieuw is dat RMC Classics nu ook Harley-Davidsons verhuurt, waarmee ze voor iedereen met een motorrijbewijs de weg openen om de vrijheid en de kick van rijden op een Harley-Davidson aan den lijve te ondervinden. En voor rijders die het niet zo hebben op poetsen, maar hun machine wel graag blinkend in de garage hebben staan, heeft RMC Classics een Bike Was service. Ervaren medewerkers geven je Harley een liefdevolle en zeer grondige poetsbeurt en binnen een paar uurtjes is hij weer als nieuw. In een rijk uitgeruste shop kunnen klanten tenslotte terecht voor motorkleding, helmen en H-D kleding en andere merchandise.
TrotsInmiddels is de laatste verf opgedroogd en het stof van de verhuizing neergedaald. Rudy Moens vertelt: “We hebben een hectische tijd achter de rug, maar we zijn apetrots op het resultaat. De zaak heeft een unieke uitstraling en is de absolute eye-catcher in het bedrijfsverzamelgebouw waar we in zitten.” Zoon Tom vult aan: “Deze nieuwe, aanzienlijk grotere zaak was voor ons
een logische stap in onze ambitie om steeds meer rijders en fans bij ons merk te betrekken. Daarom zijn we ook een Authorized Rentals dealer geworden: hoe meer zielen op een Harley, hoe meer vreugd!”Martin Mulder, Country Manager Harley-Davidson Benelux, is trots op de nieuwe zaak: “Rudy en Tom hebben een schitterend dealerbedrijf neergezet. Al sinds 1996 is RMC Classics een gevestigde waarde voor ons in de provincie Vlaams-Brabant en ze hebben hard gewerkt om deze nieuwe stap voor elkaar te krijgen. Het resultaat mag er zijn. Ik wens Rudy en Tom dan ook alle geluk en zie uit naar een nog lang durende en zeer prettige samenwerking.”Over Harley-Davidson 
De Harley-Davidson Motor Company bouwt zware custom-, cruiser- en touringmotoren en levert een compleet gamma van Harley-Davidson-motoronderdelen, -accessoires, -motorkleding en aanverwante artikelen, aangevuld met algemene H-D-merchandise. Ga voor meer info naar www.h-d.com. No comments:

Post a Comment