Wednesday, 1 March 2017

Awards voor Central Harley-Davidson en Harley-Davidson West-Flanders

Central Harley-Davidson en Harley-Davidson West-Flanders beste Authorized Harley-Davidson-dealers

Winnaars felbegeerde Bar & Shield Award bepaald door waardering klanten

Rijswijk, 1 maart 2017 – Ieder jaar reikt Harley-Davidson Benelux de Bar & Shield Award uit. De award is voor de Authorized Harley-Davidson dealer die een jaar lang op 50 verschillende beoordelingspunten het beste scoort, waarbij klanttevredenheid vanzelfsprekend een heel belangrijk onderdeel vormt. Dit jaar ging de prijs in Nederland naar Central Harley-Davidson in Veghel, en in BelgiĆ« naar Harley-Davidson West-Flanders.


Central Harley-Davidson Veghel

Trots
De Bar & Shield Award is een belangrijke prijs binnen het professionele dealernetwerk van Harley-Davidson. Eigenaar Herman Driessen van Central Harley-Davidson steekt zijn trots dan ook niet onder stoelen of banken: “Dit is echt geweldig nieuws. Dat we gekroond zijn tot beste dealer van Nederland is een beloning voor keihard werken, met een absoluut top team! Het feit dat onze klanten dat ook weten te waarderen geeft een super fijn gevoel. Wij zullen in 2017 met dezelfde passie en inzet voor Harley-Davidson rijders klaar staan.” Ook zijn collega-dealer van Harley-Davidson West-Flanders, Wesley Mahieu is blij: “Wij stellen in alles wat wij doen onze klanten centraal en dan is de ultieme waardering natuurlijk een prijs als deze, waarin klanttevredenheid het belangrijkste criterium is. Hier gaan we met het hele team een goeie pint op drinken!”


West Flanders Harley-Davidson 

Beoordeling
Om tot de jaarlijkse winnaar van de Bar & Shield Award te komen, meet Harley-Davidson diverse factoren. Een van de meest zwaarwegende: klanttevredenheid. Daarnaast tellen de verkoopcijfers mee, net als de uitstraling van het pand en de showroom. Verder beoordeelt het merk onder andere het opleidingsniveau van het personeel, het businessplan en de klantactiviteiten.

Martin Mulder, Country Manager H-D Benelux is blij met de waardering voor de prijs. Hij vertelt: “Dat zowel Wesley als Herman zo trots zijn op hun Bar & Shield Award bewijst dat ze hun vak, en met name hun klanten, heel serieus nemen. Voor het overgrote deel van onze rijders is de lokale dealer hun voornaamste interactie met het merk en het is prettig om weer bevestigd te krijgen dat ze bij die dealers in heel goede handen zijn.”

Over Harley-Davidson Motor Company® 
Sinds 1903 maakt de Harley-Davidson Motor Company dromen over persoonlijke vrijheid waar met cruisers, touring- en custom motorfietsen, rijervaringen en evenementen, en een complete lijn van Harley-Davidson onderdelen, accessoires, algemene merchandise, motorkleding en kleding. Ga voor meer info naar h-d.com. 


No comments:

Post a Comment