Friday, 10 February 2017

Harley-Davidson® Road King® Special.

De nieuwe Harley-Davidson® Road King® Special.


 Uitgevoerd in diep donker zwart, vrijwel helemaal gestript van chroom en aangedreven door het vette Milwaukee-Eight®107 motorblok, geeft hij het veelzijdige Harley-Davidson Touring platform een heel nieuw gezicht. 


Een donkere voorkant, afgemaakt met een gigantische hoogglans zwarte koplamp nacelle, is het kenmerkende stijlelement van de Road King Special. Die wordt verder geaccentueerd door het ontbreken van een standaard ruitje. Zijn attitude krijgt nog een extra zetje door het nieuwe 9-inch hoge, 1,25-inch dikke mini-apehanger stuur, dat de rijder in een agressieve rijhouding plaatst die tegelijkertijd comfortabel is voor langere ritten. 


Hij maakt van de klassieke, zeer traditionele Road King® een lage, stoere factory-custom bagger met een heel zwart randje. De nieuwe King is hier en hij regeert met harde hand.

De Road King Special rolt op nieuwe hoogglans zwarte aluminium Turbine wielen. Voor 19-inch, geaccentueerd door een low-profile spatbord. Achter lopen de verlengde zadelkoffers over de dempers heen, voor een laag uitgezakte look, zonder dat dit ten koste gaat van de veerweg.


Een fasciapaneel vult de ruimte tussen de zadelkoffers en het achterspatbord, waarbij een laag bevestigde kentekenplaathouder de strakke, cleane lijnen van de achterkant afmaakt. Het Harley-Davidson Smart Security System is standaard op de Road King Special. Uitgevoerd met veel zwart en aangedreven door het vette 1750cc Milwaukee-Eight™ motorblok, pusht de look van de Road King Special de Harley-Davidson Touring lijn in een spannende nieuwe stijlrichting. Hij presenteert een hedendaagse kijk op de klassieke Road King. Geheel in lijn met de nieuwe stijl en de motorupgrade is de vering. Een nieuw binnenwerk van de voorvork zorgt voor verbeterde dempingcontrole, terwijl de veervoorspanning van de volledig opnieuw ontworpen achterschokbrekers nu hydraulisch te verstellen is (in plaats van met lucht). 


www.harley-davidson.com 


No comments:

Post a Comment