Friday, 17 February 2017

Harley-Davidson‘ Discover More’

‘Discover More’ tijdens een proefrit op een Harley-Davidson® Touring model en win!

“Discover More” over de NIEUWE Harley-Davidson® Touring lijn en win! 
Ervaar het vermogen en de performance van het nieuwe Milwaukee-Eight® motorblok
Ontdek het allround comfort van de nieuwe vering op alle Harley-Davidson Touring modellen tijdens een proefrit
Vraag je proefrit online aan tussen 15 februari en 30 april 2017 en maak kans op de prijs van je leven, waaronder een gloednieuwe Harley-Davidson Touring machine en een persoonlijke tour door het Harley-Davidson Milwaukee museum
Daarnaast bestaat de prijs uit een tour langs de Great Lakes en een weekend in New York met €2.000 zakgeld

Harley-Davidson nodigt je uit voor de Discover More actie 2017. Boek tussen 15 februari en 30 april 2017 online een proefrit op een nieuwe Harley-Davidson® Touring machine bij een officiële Harley-Davidson® dealer en je maakt automatisch kans op een waanzinnige prijs. 


De 2017 Harley-Davidson Touring lijn biedt rijder en passagier meer dan ooit. Ieder model heeft het fantastische nieuwe Milwaukee-Eight® motorblok, dat meer vermogen, meer snelheid en meer acceleratie levert. Ieder model heeft bovendien een hele serie nieuwe features. Tijdens een “Discover More” proefrit op een Harley-Davidson Touring model ervaar je de souplesse van de nieuwe dual-bending valve voorvering en emulsietechnologie achtervering, het gemak van de nieuwe one-touch bagagesystemen en het vermogen en de helderheid van de Boom!™ Audio technologie (op specifieke modellen). Van de tijdloze, klassieke Road King® en de hot-rod bagger-geïnspireerde Street Glide® tot de premium luxueuze touring ervaring van de Ultra Limited®: er is een Harley-Davidson Touring model voor iedere reis.

“Discover More” slaat niet alleen op het ontdekken van de fantastische nieuwe Touring lijn, maar ook op kans maken op de trip van je leven én een Harley-Davidson Touring model naar keuze. En dat is nog niet alles: deze waanzinnige prijs omvat verder een trip naar Milwaukee, waar jij en je passagier een persoonlijke tour krijgen door het Harley-Davidson museum. Daarnaast mag je alle Touring modellen testen om jouw ultieme bike te kunnen kiezen. Je rijdt vervolgens een prachtige tour langs de Great Lakes en bezoekt de Harley-Davidson fabriek in York, Pennsylvania, om te zien hoe jouw bike gebouwd wordt. De trip eindigt met een weekend in New York, waar je €2.000 zakgeld mag stukslaan voordat je naar huis vliegt om op je gloednieuwe Harley-Davidson Touring machine te wachten. 

Heb je nog nooit ervaren hoe het voelt om in het zadel van een Harley-Davidson Touring model te zakken, dan is dit het moment. Discover More en maak daarmee bovendien kans op de prijs van je leven. Ga voor meer info en het boeken van een proefrit naar www.harley-davidson.com/discovermore 


..

No comments:

Post a Comment