Thursday, 2 February 2017

Ducati XDiavel S wint “Good Design Award 2016

De Ducati XDiavel S wint de prestigieuze 
“Good Design Award 2016”

Ducati wint de “Good Design Award 2016”, de oudste prijs in de wereld gewijd aan uitmuntend Design
Ducati XDiavel bevestigt zijn status van internationale stijl en design icoon
De prijsuitreiking vond plaats in New York, tijdens de Museum’s Good Design Night


Borgo Panigale, Bologna (Italië) – De Ducati XDiavel bewijst wederom een uitblinker te zijn in belangrijke internationale Design wedstrijden. 

De Italiaanse cruiser, die al de Europese “Red Dot Award 2016” heeft gewonnen, is nu geëerd met de prestigieuze “Good Design Award 2016”.  

De Good Design Award is opgericht in 1950 en is de oudste prijs in de wereld gewijd aan de meest innovatieve en geavanceerde industriële producten en grafische ontwerpen geproduceerd over de hele wereld. Voor de 2016 editie van de Good Design Award, beoordeelde de jury meer dan 900 kandidaten uit 46 landen, met producten uit vrijwel alle sectoren, van elektronica tot robotica, van meubilair tot grafische ontwerpen en voertuigen. 


Ducati wint de prestigieuze prijs in deze categorie dankzij de unieke silhouet van de XDiavel S, een motor die wordt erkend als een icoon van stijl, innovatie en prestaties. Een product ontwikkeling die een echte uitdaging vertegenwoordigt voor het motorfietsmerk en zijn Design Centre. De Ducati XDiavel is een echte  Technocruiser, zorgvuldig ontworpen tot in het kleinste detail, een futuristische verheerlijking van mechanica en state-of-the-art technologie, een motor die Ducati DNA met elegantie injecteert in de cruiser wereld.No comments:

Post a Comment