Wednesday, 11 January 2017

MOTORbeurs Utrecht 2017

MOTORbeurs Utrecht 2017
MOTORbeurs Utrecht 2017 zal weer vol met spectaculaire en leuke activiteiten zitten en wordt het een spektakel om nooit te vergeten. Net als voorgaande jaren barst de Jaarbeurs uit zijn voegen van de actie. 


Achter de schermen zijn we druk bezig om natuurlijk de allergaafste activiteiten voor jullie op touw te zetten. Een paar zijn er al bekend, maar wil je op de hoogte blijven van wat er allemaal te vinden is op de beurs, houd dan deze pagina en onze Facebookpagina goed in gaten. Meld je ook aan voor het event op Facebook! 


Custom Bike Show
MOTORbeurs Utrecht biedt Custom Bike eigenaren de mogelijkheid om hun motor tijdens de beurs aan het grote publiek te laten zien. En wanneer krijg je nou de kans om jouw parel te showen aan dik 90.000 motorliefhebbers?! Heb je zelf een Custom Bike en wil je je aanmelden? Lees dan snel verder op deze pagina!
Locatie: Achterin hal 12


Grid Girl verkiezing
Voor het vierde jaar op rij organiseert MOTORbeurs Utrecht in samenwerking met TT Circuit Assen de Grid Girl verkiezing. Tijdens de Dutch TT Assen 2017 staat de winnares op zondag 25 juni naast de motorcoureur en fotomodel Axel Pons, midden in het episch centrum van alle aandacht rondom de TT, omringd door fotografen en cameraploegen. Schrijf je in!
Locatie uitreiking: Hal 8, stand C.011


Suzuki Stuntteam
Het Suzuki Stuntteam bestaat uit 3 stuntrijders: Steven, Tom en Kimberly. Ze zijn weer van de partij en laten je tijdens MOTORbeurs Utrecht de vetste stunts op hun motoren zien! Heel vet: Kim heeft het afgelopen jaar het 1e vrouwelijke record bij de "World Wheelie Records" gehaald met een snelheid van 246 km/per uur!
Locatie: StuntterreinSteile wand
Als je nog nooit een show op de Steile Wand gezien hebt, is je lijstje als motorrijder echt niet compleet. Het geluid, de geur, het gevaar en de beheersing, de sensaties:het is allemaal extreem indrukwekkend. De klassieke Indians op de Sala Motodrome gaan al bijna 100 jaar mee, maar hebben nog niks van hun aantrekkingskracht verloren!
Locatie: Hal 12, stand E.100 BOVAG Try the Bike
Elk jaar is BOVAG Try the Bike weer een enorm succes op  MOTORbeurs Utrecht. En dat is natuurlijk ook logisch, want zo pak je gelijk je eerste motorrijles mee! Inschrijven, opstappen en rijden, zo simpel is het. Elk jaar zijn er honderden toekomstige motorrijders en motorrijdsters die hier hun eerste motorervaring opdoen. 
Locatie: Buitenterrein naast hal 12Junior Riding Experience
Achterop bij papa of mama is leuk, maar natuurlijk is niks zo gaaf als zelf mogen motorrijden! Hiervoor hebben we op de MOTORbeurs Junior Riding Experience, voor alle kinderen tussen 5 en 15 jaar. Ze hebben alles bij zich: motoren, helmen, kleding, echt alles. Onmisbaar in elke opvoeding!
Locatie: StuntterreinMOTORbeurs Mini Trial
Voor de vierde keer op rij kunnen de allerkleinsten vanaf drie jaar zelf rijden bij MOTORbeurs Mini Trial in samenwerking met Nonstop Motoren. Met de elektrische motoren kunnen ze zelf kleine obstakels overwinnen, voor de èchte mini’s zijn er zelfs zijwieltjes! 
Locatie: Midden in hal 9
American Spinning Wheels
Gasturbines zijn gaaf. Vooral als ook nog de afterburner erop gaat zijn motorgebrul, rook en enorme steekvlammen gegarandeerd. En onder een gemotoriseerde grasmaaier is het vooral een geval van "omdat het kan"!
Locatie: Stuntterrein
Battle of the Kings
H-D dealers in Europa maken zich op voor de strijd om de titel van ‘beste custom builder’ in alweer de derde editie van ‘Battle of the Kings’, die gericht is op het customizen van de legendarische Harley-Davidson Sportster Iron 883, Forty-Eight en de Roadster. De Benelux-finale zal dit jaar plaatsvinden tijdens MOTORbeurs Utrecht 2017. Mis het niet!
Locatie: Hal 7, stand E.080


Globe of Speed
Qua spektakel wordt het nog woester, want ook in de Globe of Speed gaat het gas er vol op. In een bizarre show schieten de motoren rakelings voor, achter en vooral net niet op elkaar. Allemaal live op MOTORbeurs Utrecht 2017! Bekijk ook de gave video van de mannen van de Globe of Speed in actie, ze rijden zelfs met 3 motoren tegelijk!
Locatie: StuntterreinNo comments:

Post a Comment