Monday, 14 November 2016

Winteractie Harley-Davidson

Harley-Davidson presenteert winteractie 2016

Mooie cadeaus en kans op prijzen bij besteding van €200

 Ook deze winter presenteert Harley-Davidson weer een speciale winteractie, waarbij klanten een felbegeerde sleutelhanger krijgen en mooie prijzen kunnen winnen. Bij besteding van €200 of meer aan originele H-D onderdelen, accessoires of MotorClothes ontvangen klanten een exclusieve, limited-edition H-D sleutelhanger helemaal gratis.

Bovendien maken ze dan kans op een Harley-Davidson waardebon van €200. Die waardebon mag bij een lokale H-D dealer besteed worden aan originele H-D onderdelen, accessoires en kleding. De actie loopt van 1 november 2016 tot 1 maart 2017 en  werkt heel simpel. Na besteding van €200 of meer bij een lokale Authorized Harley-Davidson Dealer ontvang je een voucher met een unieke code. Voer je die code in op http://h-dwinteractions.com/nl/index, dan hoor je na  1 maart 2017 automatisch of je hebt gewonnen. Op deze site vind je ook de actievoorwaarden.

  
Belangrijk: winteronderhoud en winterstalling
Veel rijders zetten hun Harley-Davidson deze winter weg. Om in het voorjaar weer veilig de weg op te kunnen is het essentieel dat de motor voor die tijd goed nagekeken wordt. H-D monteurs worden exclusief opgeleid op de eigen Harley-Davidson University en staan klaar om iedere Harley-Davidson van A(ccu) tot Z(adel) na te kijken en te onderhouden. Zo gaan rijders veilig en met vertrouwen in het nieuwe seizoen de weg op. Voor wie geen plek heeft om zijn Harley droog en warm te stallen, heeft de lokale H-D dealer vast en zeker een oplossing.

No comments:

Post a Comment